Seka Aleksić

Izgleda prirodno, ali... Seka Aleksić (42) priznala koje je estetske korekcije radila

Autor:

13.06.2023 19:05

Foto:

Foto:

Izgled Seke Aleksić mnogi hvale, evo koja je njena tajna



Seka Aleksić slovi za jednu od najpoželjnijih dama na muzičkoj sceni.

Izgled Seke Aleksić često je hvaljen pre svega zato što je prirodan, a pevačica kaže da joj mnogi govore da sada izgleda bolje nego na početku karijere.

ATA Images

 

- Ja sam žena koja nije baš skromna kada je lepota u pitanju i volim sebe da pohvalim kad to zaslužujem, kad treniram, kad napredujem, kad smršam. 

Pročitajte Gest koji je ostavio bez teksta ceo region - Seka Aleksić na maturi sa devojčicom koja je trpela vršnjačko nasilje (foto)

Sasvim slučajno sam saznala da postoji botoks i da mi možda treba. Kad sam upoznala svoju sadašnju doktorku, ja sam došla kod nje i rekla: 'Je l' mogu ja da budem sva pretegnuta, zategnuta, prelepa?' i ona je rekla 'Ti to već jesi, treba samo malo da te doteramo, minimalno'. 

Đorđe Tomić

 

I mi smo tako počele, mezoterapije, a onda sam ja rekla, kao i svaki Bik, da to nije dovoljno i da ja želim još, a ona je rekla da ne može.

Pročitajte Bazen, džakuzi i najmoderniji dnevni boravak - Dom Seke Aleksić je raj na zemlji, pogledajte i sami (foto)

Onda smo napravili jednu grupu na vocapu koja se zove "Sve mi daj, dabogda mi preselo", to je moja životna parola, i da nisam upoznala nju ko zna na šta bih ja sada ličila, sve vam pričam iskreno, jer ja sam želela sve. 

Stanislav Zakić

 

Ljudi kažu da ja sad izgledam lepše nego na početku karijere, a ja sam starija - ispričala je Seka prilikom gostovanja u emisiji "150 minuta".

Osim onoga što joj je podarila majka priroda, za izgled Seke Aleksić zaslužne su i manje intervencije kod estetskog hirurga.

Pročitajte Svi kažu da neverovatno liče - Ova prelepa pevačica je sestra Seke Aleksić 

Seka priznaje da je radila botoks, hijaluron kao i korekciju podočnjaka.

- Ne libim se da kažem da koristim botoks i hijaluron, zašto bih. Moj strah je bio punjenje podočnjaka, a to ne da je bezbolno, nego se ništa ne oseća. To je savršeno, fantastično. 

Instagram

 

Ja sam imala kad se probudim dve tamne uvale ispod očiju i meni je lik izgledao starije zbog toga. I onda smo to osvežili, to radimo jednom godišnje, nekad i ređe.

Jagodice nisam radila, ja imam takvo lice, žene dolaze sa mojom slikom jer hoće jagodice kao ja - otkrila je pevačica, koja privatno maksimalno izbegava šminku.

Instagram

 

- Ja šminku ne podnosim privatno, ne šminkam se nikada privatno, evo već sad kad mi završimo ja u kolima vlažnom maramicom skidam šminku.

Naravno da negujem svoju kožu, nisu sve preskupe kreme najbolje, sve što mi doktorka savetuje i što mi ona da predlog da koristim, ja to i koristim – zaključila je Aleksić.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Vuka

14.06.2023 10:04

Mislim da bi bila mnogo lepse baz tolikih usana.