Seka Aleksić

Gest koji je ostavio bez teksta ceo region: Seka Aleksić na maturi sa devojčicom koja je trpela vršnjačko nasilje (foto)

Autor:

12.06.2023 10:00

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Gest Seke Aleksić ne prestaje da se komentariše



Seka Aleksić danas važi za veoma uspešnu i porodičnu ženu koja ima sve što poželi. Ipak, malo ko zna da je ona prošla trnovit put ne bi li došla na mesto na kome je sada.

Naime, slavna pevačica bila je žrtva vršnjačkog nasilja zbog čega je odlučila da pruži podršku devojčici koja je u jednoj školi u Vrbasu pretrpela isto što i Seka u ranoj mladosti.

Instagram

 

Kao što je i obećala, Aleksićeva je sinoć bila pratnja maturantkinji Miji koja nije krila oduševljenje zbog toga što je upravo Seka ulepšala matursko veče. 

Pročitaje Život u nemaštini, nasilje i ožiljci - Seka Aleksić u detinjstvu proživela pakao, sa gorčinom se priseća detalja...

„Mi odrasli smo pali svi na ispitu! Mia sa drugarima je otišla na maturu, možemo samo da se nadamo da će deca biti mnogo bolji ljudi nego što smo mi”, napisala je Aleksićeva na Tviteru. 

Gest Seke Aleksić ganuo je i mlade glumce Stevana Pialea i Ammara Mešića koji su se zajedno sa pevačicom pojavili u Vrbasu. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading