Aleksandra Prijović

Aleksandra Prijović proživela pakao: Ponižavali su me, srce mi se cepalo...

Autor:

03.06.2023 18:00

Foto:

Foto:

Suze Aleksandre Prijović zbog vršnjačkog nasilja koje je proživela nikoga nisu ostavile ravnodušnim



Aleksandra Prijović osvojila je srca publike učešćem u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda”.

Tokom godina ona je postala jedna od naših najtraženijih pevačica koja pored uspešne karijere ima i lepu porodicu na kojoj bi joj mnogi pozavideli. 

Iako sada živi bajku, slavna pevačica ne krije da je imala teško detinjstvo. Ona je, naime, bila žrtva vršnjačkog nasilja, a suze Aleksandre Prijović potekle su niz lice dok se prisećala tog perioda. 

Ata Images

 

- Ponižavali su me, nazivali jadnicom i pevaljkom. Govorili su: "Nije ništa bolja od majke pevaljke". U školi su, posle svakog mog nastupa, donosili snimke i puštali ih. Smejali su se na sav glas, sve sam čula i videla. Verujte da mi se, u tim trenucima, srce cepalo - otkrila je Aleksandra, pa dodala:

- Ta ista deca sada mi se javljaju, pišu mi na Fejsbuku i podržavaju me. Sada sam im slatka, lepa, mila i draga. Svima odgovorim na poruku, ali nisam zaboravila kako su me maltretirali.

Pročitajte Istina izašla na videlo - Prija otkrila šta misli o Breni, šta će Filip reći na to?

Suze Aleksandre Prijović najviše su bolele njenu majku Borku Mihajlović koja je u emisiji „Metar moga sela” otkrila da je uvek činila sve kako bi zaštitila ćerku. 

Instagram

 

- Bilo je jako teško, ali ja sam hrabra žena, oduvek sam bila borac i dan danas bih, kao svaki roditelj, bila u stanju svašta da uradim za svoje dete - kaže Borka i dodaje: 

- Iako se moja ćerka udala i hvala Bogu ima svoj brak i sve, ja ne dam na nju - jasno je poručila majka Aleksandre Prijović. 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading