Novak Đoković

Najzad se oglasio: Emotivna poruka najvećem rivalu

Autor:

16.09.2022 17:55

Foto:

Foto:

Dan nakon što je švajcarski teniser Rodžer Federer najavio kraj karijere, najzad se oglasio njegov rival, srpski teniser Novak Đoković



Najbolji srpski teniser Novak Đoković najzad se oglasio povodom odluke Rodžera Federera da završi svoju igračku karijeru i poslao emotivnu poruku najvećem rivalu. Federer je juče obelodanio da će se nakon Lejver kupa, koji se održava krajem septembra u Londonu, povući sa terena. Veliki broj tenisera oprostio se od Švajcarca, ali je čitav svet čekao reči Novaka Đokovića koji će posle spomenutog turnira ostati bez najvećeg rivala.

Pročitajte Emotivni šampion: Poruka supruzi na poseban dan

Srpski teniser se nije oglasio u četvrtak, ali zato jeste danas i putem svog instagram profila emotivnim rečima poželeo sve najbolje Federeru u budućnosti.

- Rodžere, danas je teško pretočiti u reči sve momente koje smo zajedno proživeli. Više od decenije nezaboravnih trenutaka i bitaka. Tvoja karijera je pokazala šta znači postići izvrsnost i voditi se ravnotežom. Čast je poznavati te na terenu i van njega, a dolazi nam još mnogo godina. Znam da će ovo novo poglavlje sadržati neverovatne stvari za tebe, Mirku, decu i sve tvoje voljene, a Rodžerovi fanovi imaju još mnogo razloga za radost. Moja porodica ti želi mnogo radosti, zdravlja i blagostanja u budućnosti. Radujemo se što ćemo proslaviti sva dostignuća i vidimo se u Londonu - napisao je Đoković na svom instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Đoković i Federer odigrali su 50 mečeva, srpski teniser je bio bolji 27 puta i jedan je od retkih koji ima pozitivan bilans u dvobojima sa Švajcarcem.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading