Darko Tomović

Kao grom iz vedra neba, Darko Tomović napustio Igru sudbine, ovo je razlog!

Autor:

08.04.2024 21:56

Foto: Luka Šarac

Foto: Luka Šarac

Darko Tomović napustio seriju i progovorio o razlozima zbog kojih ne snima više



Serija „Igra sudbine” nedavno je obeležila 1000. epizodu i time postala prva srpska sapunica sa četvorocifrenim brojem epizoda.

Ipak, za pet godina snimanja došlo je do brojnih promena, a sada je i Darko Tomović napustio seriju i progovorio o razlozima zbog kojih više neće biti deo kultne ekipe.

Promo

 

Kada su pre nešto više od godinu dana seriju napustili scenarista Žarko Jokanović i glavna junakinja Milica Milša, javnost je ostala u šoku.

Ipak, tu nije bio kraj neprijatnim iznenađenjima pa su ubrzo posle njih otišli i Ammar Mešić, Olja Lević, Milica Tomašević, Danica Ristovski i mnogi drugi.

Darko Tomović napustio seriju, bahatost ne trpi

Danas je i jedan od omiljenih likova, Tića Lenjin, odnosno Darko Tomović napustio seriju. Glumac je nimalo laku odluku doneo nakon tri i po godine rada na pomenutom projektu.

Darko se oglasio na svom Instagram profilu, gde je saopštio svojim pratiocima da više neće biti deo ekipe pomenute serije, a tom prilikom je otkrio i svoje razloge koji nisu prijatni.

Boško Karanović

 

Kako je istakao glumac, najteže mu je bilo da istrpi neprofesionalni odnos koji je vladao u ekipi.

Pročitajte Kraj posle četiri godine - Odluka Olje Lević nepokolebljiva

- Najteži posao u karijeri iz više razloga, ne uključuje saradnju sa kolegama glumcima i rediteljima, niti sa ljudima iz sektora fotografije, kostima i šminke.

Sa njima je bilo lako i često zabavno. Njima želim uspeh i sreću u svemu što budu radili. Hvala im. A šta je bilo teško?

Teško je bilo trpeti neprofesionalni odnos, osornost i bahatost „vrha piramide”, sa navikama donesenim iz neke druge oblasti javnog posla koji ima koren na Ibarskoj magistrali.

Pozdrav svima. Srešćemo se u nekoj drugoj priči - napisao je glumac Darko Tomović.

Komentari. (0)

Loading