Kejt Midlton

Kejt Midlton konačno u javnosti! Vidno je mršavija, a tek da vidite frizuru (foto)

Autor:

17.05.2024 18:24

Foto: Kin Cheung/Getty Images

Foto: Kin Cheung/Getty Images

Fotografija Kejt Midlton ne prestaje da se komentariše



Najnovija fotografija Kejt Midlton koja je osvanula juče na društvenim mrežama ne prestaje da se komentariše, a kako i bi kada konačno možemo da vidimo princezu od Velsa posle dužeg vremena.

Kada je sredinom januara otkriveno da je bila podvrgnuta operaciji abdomena, budućoj kraljici izgubio se svaki trag i o njoj tek ponekad saznamo informaciju, tek onoliko koliko kraljevska porodica želi da javnost zna.

Profimedia

 

Kada je pre izvesnog vremena objavila video zapis u kojem svima zahvaljuje što brinu za njeno zdravlje, Vilijamova supruga ujedno je otkrila da, kao i njen svekar, boluje od kancera.

Nije želela da otkriva detalje bolesti osim da se podvrgla preventivnim hemioterapijama u nadi da će što pre biti ona stara, jer je najviše potrebna njenim mališanima.

Fotografija Kejt Midlton privukla je veliku pažnju javnosti

Tada je pokrenuta lavina spekulacija da li je zaista princeza na snimku, da li je u pitanju produkt veštačke inteligencije, da li je fotošop kao što je bio u pitanju kada je podelila sliku sa decom iz porodičnog doma.

Do sada nismo saznali šta je istina, ali deluje da razloga za preteranu brigu nema jer je upravo osvanula najnovija fotografija Kejt Midlton.

Pročitajte Kao da joj bolest nije dovoljno teška - Kejt Midlton primila najcrnje vesti, bol je ogromna

Na njoj je Kejt vidno nasmejana i srećna, a za ruku drži najmlađeg sina, princa Luisa. Ono što smo mogli da primetimo jeste da je vidno mršavija i da je kosu ošišala na trendi paž frizuru.

Bilo kako bilo, deluje da dobro reaguje na terapije i da će se uskoro vratiti svim kraljevskim dužnostima.

Komentari. (0)

Loading