Dubravka Mijatović

Ovde je sa Marinkom gradila sreću, dom Dubravke Mijatović vraća u neka srećnija vremena

Autor:

19.05.2024 20:31

Foto: Stefan Tomasevic/ATAImages

Foto: Stefan Tomasevic/ATAImages

Dom Dubravke Mijatović njena je oaza mira koju je stvorila sa ćerkama



Dom Dubravke Mijatović mesto je gde caruje ženska komuna prepuna ljubavi i sloge koju je popularna glumica stvorila sa mezimicama Ivom i Sarom.

Dramska umetnica važi za jednu od onih javnih ličnosti koja ne dozvoljava javnosti da zaviri u njenu intimu, te o njenom privatnom životu nakon razvoda od Marinka Madžgalja i kasnije njegove smrti slabo šta znamo.

Antonio Ahel ATA Images

 

Ipak, zahvaljujući društvenim mrežama ukazala nam se prilika da saznamo kako izgleda moderno zdanje u kojem glumica živi.

Sudeći po eksterijeru zgrade koja se nalazi u elitnom delu naše prestonice, ne sumnjamo da je i iznutra dom Dubravke Mijatović savršeno uređen.

Dom Dubravke Mijatović nalazi se u elitnom kraju Beograda

Mediji na sve načine pokušavaju da saznaju neku pikanteriju iz glumičinog života, pa su tako neretko u njenom kraju u razgovoru s njenim komšijama, koji za Dubravku imaju samo reči hvale:

- Sve znam šta se dešava u kraju, bivši sam policajac i to mi je u prirodi. Dubravku retko srećem, ponekad kada prođe ulicom.

Nikada se ne javlja. Zatvorena je osoba - kaže Miloš koji i u penziji brine o bezbednosti svog kraja, a svoje mišljenje je iznela i Dubravkina školska drugarica:

 

 

- Viđam je. Često se srećemo u obližnjoj prodavnici. Dubravka i ja smo išle zajedno u osnovnu školu. Stalno joj se javim i uvek je pitam kako je. Fina je žena - rekla je Jelena koja se sa Dubravkom zna odmalena.

Pročitajte Posle toliko godina Dubravka Mijatović otkrila tajnu koja zaslužuje veliki aplauz, svaka čast

Ona otada nije promenila mesto stanovanja, odrasla je u ovom delu Beograda gde je i sada dom Dubravke Mijatović.

Porodična kuća u kojoj joj žive roditelji nalazi se u ulici pored njene, a komšije o njenim roditeljima imaju samo reči hvale.

- Dubravka živi ovde u blizini, a tu su joj i roditelji. Žive jedni od drugih na pet minuta. Vidim je samo u prolazu, a kada se sretnemo, nikada se ne javi.

Zatvorena je, za razliku od njenih roditelja, sa kojima se uvek lepo ispričam. Znam je više sa televizije i iz serija, nego iz komšiluka.

Komentari. (1)

Loading
Duda

20.05.2024 10:39

Dubravka prava dama odlična glumica i jako mudra žena. Naklon do poda.