Dubravka Mijatović

Posle toliko godina Dubravka Mijatović otkrila tajnu koja zaslužuje veliki aplauz, svaka čast

Autor:

20.03.2024 12:31

Foto: Stefan Tomasevic/ATAImages

Foto: Stefan Tomasevic/ATAImages

Dubravka Mijatović otvorila dušu, ove detalje iz njenog života je malo ko znao



Dubravka Mijatović važi za jednu od najboljih, ali i najlepših srpskih glumica.

Karijeru na kojoj bi joj mnogi pozavideli započela je sa samo sedamnaest godina, a ulogama u serijama „Bolji život” i „Srećni ljudi” devedesetih godina opčinila je celu Jugoslaviju.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Od tada njena karijera kreće uzlaznom putanjom, a poslovni uspesi nizali su se kao perle. Postala je jedna od najtraženijh glumica tog vremena, a paralelno s karijerom gradila je i porodičan život.

Pročitajte Dubravka Mijatović - Želim da budem upamćena po ulogama, a ne po tome šta oblačim u javnosti

Srce lepe glumice tada je osvojio kolega Goran Radaković, s kojim je 2000. godine dobila ćerku Ivu. U to vreme Dubravka je snimala film „Rat uživo”.

- Otprilike svake dve godine sam snimala film, pa se poklopilo da 2000. godine snimam „Rat uživo”. Snimala sam dok sam bila u drugom stanju.

Svaki film imao je nešto specifično, a ovaj je bio po tome što sam prvi put bila trudna na setu. Iz druge vizure sam posmatrala ljude, bilo mi je muka i sve mi je bilo drugačije.

Sama sam sebi izgledala drugačije - govorila je Dubravka svojevremeno za „Jugopapir”, a posebno je interesantna činjenica da publika uopšte nije primetila da je u blagoslovenom stanju.

Podsećanja radi, Dubravka i Goran su se posle nekog vremena rastali, ali su ostali u prijateljskim odnosima. 

Nakon razvoda glumica je 2007. godine sreću pronašla pored Marinka Madžgalja, kome je dve godine kasnije podarila ćerku Saru. Nažalost, ni ta ljubav nije potrajala, pa su se 2014. godine prijateljski rastali. 

Pročitajte Dubravka Mijatović - Vitka kao prut, a jede kao mećava

Dve godine kasnije Marinko je preminuo od raka pankreasa, a Dubravka je sve vreme bila uz njega i pružala mu podršku. U to vreme ona se povukla iz javnosti, a potom se vratila na veliku scenu. 

Komentari. (0)

Loading