Dubravka Mijatović: Želim da budem upamćena po ulogama, a ne po tome šta oblačim u javnosti

Autor:

07.03.2017 11:59

Foto:

Foto:



Predstava "Priča se po gradu", od premijere 6. januara prošle godine pa do danas, ne prestaje da oduševljava publiku.

Osim odličnog secnarija, koje su u saradnji sa dramaturgom Stašom Koprivicom pisale i glavne glumice u predstaviOlga Odanović, Anastasia Anja Mandić i Sena Đorović, popularnosti ovog dela doprinela i sjajna glumačka podela koju je upotpunila Dubravka Mijatović.

Olga Odanović, Anastasia Mandić i Sena Đorović: Žene znaju kako

Mijatović je poznata po tome da se retko pojavljuje na kulturnim događajima i svečanostima koje često posećuje njene kolege, a u poslednjih godinu dana, praktično od smrti bivšeg supruga Marinka Madžgalja, gotovo je nemoguće videti van pozorišta.

Zbog čega je tako, otkrila je u razgovoru za emisiju "Exkluziv" ma TV prva.

- Moj ideal je da se bavim ovim poslom i da me ljudi znaju po ulogama, da pamte moje uloge, moje replike, i sve to. A ne koju haljinu sam imala u kom editorijalu - kaže glumica.


Dubravka je nedavno imala i rolu u filmu "Povratnik" Predraga Jakšića, što je njena prva uloga od 2003. i predstavlja svojevrsni povratak na srpski film. Zbog čega je publika morala da čeka toliko dugo da je vidi na filmskom platnu, glumica je objasnila u razgovoru za "Exkluziv".

Premijera poslednjeg Mandinog filma: “Povratak” uskoro u bioskopima (video)

- Nije me bilo desetak godina, prosto nije bilo nekih zanimljivih uloga koje bi bile u rangu onog što sam već imala ili nešto bolje od toga - rekla je Dubravka.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading