Bio je velika faca u mladosti: Dubravka Mijatović je volela ovog kolegu pre Marinka Madžgalja

Autor:

24.01.2022 11:23

Foto:

Foto:

Dubravka Mijatović (53), jedna od najpolpularnijih domaćih glumica retko se pojavljuje u javnosti i još ređe govori o svom privatnom životu



Diskretna u javnosti, ekstrovertna na setovima i pozornicama, kreirala je imidž kvalitetne dramske umetnice koje ni producenti ne mogu naterati da govori o projektima u kojima učestvuje.

Pročitajte i Dušan Kovačević u novoj "Gloriji" - Marinko Madžgalj - prijatelj, kum, ponos i tuga

Ata Images

 

Pre veze sa Marinkom Madžgaljem, koji je prerano napustio životnu scenu u 38. godini života 2016, Dubravka je srce poklonila još jednom kolegi. Reč je o Goranu Radakoviću (57), poznatom po brojnim ulogama na filmu i televiziji (Bal na vodi, Tri palme za dve bitange i ribicu, Crni bombarder, Vratiće se rode, Sinđelići, Žene sa Dedinja).

Pročitajte i Dubravka Mijatović - Vitka kao prut, a jede kao mećava

youtube printscreen

 

Par je otpočeo romansu za vreme snimanja filma Radivoja-Raše Andrića “Tri palme za dve bitange i ribicu” 1998. Ubrzo posle venčanja naredne godine, dobili su ćerku Ivu. Razveli su se 2006, a Dubravka je dve godine kasnije otpočela romansu sa Marinkom Madžgaljem. Kruna njihove velike ljubavi je ćerka Sara rođena 2009.

Pročitajte i Bjela se prisetio mladosti - Kakva je to ekipa bila

Facebook

 

Dubravka Mijatović i Goran Radaković posle razvoda, rukovodeći se isključivo interesom zajedničke ćerke, izgradili su skladan odnos, čime su mnogima dali putokaz kako nastaviti život dalje pošto ljubav izbledi.

Aleksandar Krstović

 
Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Red Dragon

06.02.2022 11:04

Retko pisete o normalnim i uravnotezenim ljudima, a ovde je stvarno rec o troje divnih ljudi... komentar se ne odnosi samo na vas portal, vec i na sve ostale portale. Kao da ne postoje vesti i informacije bez rijalitija, gej premijerke i slicnih skaradnih likova. Kakve su nam informacije, takvo nam je i dtustvo