Zdravko Čolić

Skrivena oaza luksuza u beogradskoj šumi, ovde živi Zdravko Čolić (foto)

Autor:

25.05.2024 17:24

Foto: Nebojša Babić

Foto: Nebojša Babić

Dom Zdravka Čolića odiše nestvarnim luksuzom, nalazi se na skrivenom mestu



Zdravko Čolić živa je legenda našeg doba i neko ko je apsolutno zaslužio poštovanje i aplauze na svakom koraku s obzirom na to da karijera duga četiri decenije nema nijednu mrlju, već samo megahitove i prepune dvorane širom sveta.

Dom Zdravka Čolića mesto je gde on najviše voli da boravi između koncerata, snimanja i turneja, a njegovu unutrašnjost možemo videti na Instagram nalogu njegove starije naslednice Une.

Nebojša Babić

 

Čolina ćerka veoma je popularna, pa njeni nalozi broje više hiljada pratilaca, a ona svakodnevno postavlja fotografije na kojima se, između ostalog, može videti i kako izgleda porodična kuća na Košutnjaku.

Čolina vila, koju on nikad nije isticao u javnosti, okružena je zelenilom, ispred je veliko dvorište, dve kapije i visoke mere bezbednosti.

Ono što do sada nismo imali priliku da vidimo je unutrašnjost kuće u Beogradu u kojoj živi naš legendarni muzičar.

Dom Zdravka Čolića uređen je po zamisli njegove supruge

Međutim, na fotografijama koje mlada Una postavlja može se naslutiti kako im izgleda dom, iako njihovo objavljivanje možda i nije po pevačevoj volji.

Luksuz, bazen i prelepa terasa je nešto što odlikuje dom Zdravka Čolića. Sigurno jedan od najlepših delova kuće je dvorište u kome se nalazi bazen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Una 🦋 Čolić (@unacolic)

Porodica dosta vremena provodi okružena prirodom, a Una svaki put koristi lepo vreme kako bi osunčala svoje zgodno telo.

Kuća je sređena po poslednjoj modi, pa ćerka legendarnog pevača često poziva prijatelje na druženje.

Pročitajte Sve su mu oduzeli... Zdravko Čolić nakon hapšenja prošao je pravu agoniju

Dom Čolića obiluje ogledalima, pa mlada Una koristi svaku priliku da uradi poneki “selfi”. Za vreme letnjeg perioda, u dvorištu se nalazi i trambolina, za koju niko do sada nije znao da postoji.

Nju je Una verovatno koristila kada je bila mlađa. Porodični vrt je prepun zelenila i drveća, a po travi bi se reklo da se redovno održava.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Una 🦋 Čolić (@unacolic)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Una 🦋 Čolić (@unacolic)

 

 

Komentari. (0)

Loading