Branka i Branislav

Tihi luksuz: O domu Branke Nevistić prosečan Srbin može samo da sanja, pogled iz dvorišta je nestvaran (foto)

Autor:

20.05.2024 10:48

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Dom Branke Nevistić je prava porodična oaza



Kada se govori o domovima poznatih, sigurno da nećemo pogrešiti ukoliko kažemo da je dom Branke Nevistić jedan od najluksuznijih.

Nekadašnja voditeljka i njen izabranik, ugledni biznismen Branislav Grujić porodično gnezdo su svili u elitnom delu Beograda.

Instagram

 

Iako dosta vremena provode na putovanjima po svetu odakle dele prelepe kadrove, ni fotografije iz porodičnog doma ne izostaju na društvenim mrežama.

Tako smo imali prilike da zavirimo u njihovu oazu mira sa bajkovitim pogledom na reku.

Instagram

 

Iako enterijer doma Branke Nevistić može da parira domovima svetskih zvezda, za dvorište voditeljke i biznismena kažu da je jedno od najlepših u Beogradu, posebno u proleće kada sve ozeleni.

Udobna garnitura u zelenim i zemljanim tonovima nalazi se u centralnom delu, dok je pogled na cveće i zelenilo pravi odmor za oči i idealno mesto za opuštanje.

 

 

Ovde Branka voli da provodi vreme sa porodicom i opusti se uz čašu vina posle napornog dana. 

 

 

Voditeljka veliku pažnju posvećuje biljkama, pa nije čudo što se može pohvaliti pravim rajskim vrtom. U ovom prelepom ambijentu porodica se okuplja za važne datume, a jednom prilikom Branka se pohvalila kako je izgledao muževljev rođendan.

 

 

- Branislav je sreća mog života, moj princ na belom konju, muškarac kojeg sam oduvek sanjala, ljubav mog života i čovek sa kojim želim da ostarim - izjavila je Branka svojevremeno za supruga.

Komentari. (0)

Loading