Fahrije Evdžen

Fahrije Evdžen ima najjednostavniju, a najefektniju letnju frizuru, uz sve se uklapa

Autor:

16.05.2024 17:49

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Frizura Fahrije Evdžen idealna je za vrele, letnje daneOmiljena frizura Fahrije Evdžen savršena je za vrele, letnje dane jer odaje utisak "wet looka" koji svaka dama obožava u najtoplijem delu godine.

Kosa kao da ste upravo izašli iz mora ili bazena hit je svakog leta. Ni ovo nije izuzetak, naročito zbog tropskih vrućina koje su udarile svom snagom već na početku.

 

 

„Wet look“ omiljeni je letnji trend iz više razloga. Pre svega, ne postoji poseban tajming - ova frizura jednako je efektna u bilo koje doba dana, od koktel-zabave ili garden-partija do šetnje po gradu, a osvaja i u večernjim satima uz elegantniji stajling.

Drugo, jednostavna je za oblikovanje. Treće - pristaje svim dužinama kose.

No, kao u svemu, važno je naći meru. Ako preterate sa preparatima, kosa bi mogla da izgleda masno, a ne mokro.

Frizura Fahrije Evdžen - ništa jednostavnije, a impresivnije

Pogrešan efekat može se izbeći pravilnom upotrebom sredstava za stilizovanje. Majstori za frizure imaju savet: pomešajte gel i kremu.

Ako koristite samo gel, kosa bi mogla da se zalepi. Ako koristite samo kremu, postaće masna. Zato je kombinacija ova dva preparata idealno rešenje.

U vrelim letnjim danima poslednje što nam treba je fen. Srećom, za „wet look“ nam nije potreban, što je još jedna prednost ovog trenda. Najbolje je osušiti kosu prirodno, ali ne skroz.

Pročitajte Kerem proslavlja prvi rođendan! Burak i Fahrije pokazali mlađeg sina (foto)

To je trenutak kada treba staviti preparate, očešljati kosu ili je, pak, izgužvati, ako želite nešto divlje i prirodnije, i na kraju dodati malo sjaja, po želji.

I za svega nekoliko minuta frizura Fahrije Evdžen je spremna i vi možete baš kao turska glumica zablistati ovog leta uz najjednostavnije, a najefektnije stilizovanu kosu.

 

 

Komentari. (0)

Loading