Burak i Fahrije

Kerem proslavlja prvi rođendan! Burak i Fahrije pokazali mlađeg sina (foto)

Autor:

19.01.2024 13:54

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Mlađi sin Buraka Ozdživita i Fahrije Evdžen proslavlja prvi rođendan



Burak Ozdživit i Fahrije Evdžen uživaju u ljubavi i harmoniji sa svoja dva naslednika, ne osvrćući se na razne spekulacije i tračeve koji ih godinama prate.

Prethodne godine, 18. dana u januaru, njihovu sreću uvećao je mlađi sin Buraka Ozdživita i Fahrije Evdžen, Kerem koga do sada nismo imali prilike da vidimo na fotografijama.

Arhiva Hello!

 

Ipak, juče su napravili presedan s obzirom na to da je Keremov veliki, prvi rođendan! Ponosni roditelji objavili su njegove fotografije i, zaista, on je i dalje preslikan stariji brat Karan!

Glumac je objavio fotografiju na kojoj pozira s malim Keremom, a mama Fahrije objavila je fotografiju na kojoj je dečak sam, pa mu je napisala koliko ga voli, a tata je odmah prokomentarisao emotikonom srca.

Mlađi sin Buraka Ozdživita i Fahrije Evdžen je presladak

Podsećanja radi, Fahrije je gotovo do devetog meseca krila drugu trudnoću, pa su mnogi ostali šokirani ugledavši fotografije lepe glumice sa stomakom do zuba.

 

 

Kada je na svet stigao mlađi sin Buraka Ozdživita i Fahrije Evdžen, ponosni tata nije krio koliko je srećan pa je dao izjavu za medije:

Pročitajte Turski mediji bruje - Bali-beg uslikan sa fatalnom lepoticom (foto)

- Porođaj je prošao veoma dobro. Kerem izgleda kao Karan kad je bio beba. Neka Bog da svima koji žele ovakvu sreću.

 

 

Iako se neprestano komentariše da u njihovom braku postoje trzavice, jedan od najpopularnijih glumačkih parova u Turskoj sve to demantuje, uživajući u ljubavi i mališanima koji su preslatki.

 

Komentari. (0)

Loading