Burak Ozdživit

Turski mediji bruje: Bali-beg uslikan sa fatalnom lepoticom (foto)

Autor:

13.12.2023 16:45

Foto:

Foto:

Fotografije Buraka Ozdživita ne prestaju da se komentarišu na društvenim mrežama, svi se pitaju gde je Fahrije?



Burak Ozdživit, turski glumac čuven po ulozi Bali-bega u seriji „Sulejman Veličanstveni”, mami ženske uzdahe širom sveta od kada se pojavio na filmskom platnu davnih dana.

On je svoju sreću pronašao pored koleginice Fahrije Evdžen s kojom ima dvojicu sinova, Karana i Kerema

Instagram

 

Njihov brak neretko je na meti brojnih spekulacija, a sada su povod za sumnju u njihovu ljubav najnovije fotografije Buraka Ozdživita.

Popularni glumački par ne voli privatni život da eksponira u javnosti, pa se pretpostavlja da je to jedan od razloga zbog koga se stalno dovodi u pitanje njihova ljubav i bračna zajednica.

Buraka neretko mediji spajaju sa raznim lepoticama iz Turske, što je slučaj i poslednjih dana, s obzirom na niz slika s nepoznatom devojkom koje su osvanule na njegovom Instagram nalogu.

Fotografije Buraka Ozdživita pokrenule lavinu komentara

Fotografije Buraka Ozdživita s mladom lepoticom azijskog porekla na kojima šetaju zagrljeni, izlaze sa aerodroma nasmejani zabrinule su glumčeve fanove.

 I pored svih tih fotografija ponavljaju se ista pitanja njenih pratilaca – gde je njegova supruga Fahrije?

Zašto već neko vreme nema njenih fotografija na njegovom profilu, kao i najčešće pitanje – ko je misteriozna lepotica u njegovom zagrljaju?

Pročitajte Za nju samo najbolje - Supruga Bali Bega proslavila rođendan, žurka kao iz sna (foto)

Burak se ovim povodom nije oglašavao, ali mnogima je promaklo da su sve fotografije zapravo promotivni materijal za novu kolekciju odeće koju je glumac dizajnirao u saradnji s brendom „Altınyıldız Classics”.

Stoga je najverovatnije u pitanju mlada i perspektivna manekenka još uvek nedovoljno poznata turskoj javnosti, ali Burak je nije označavao na fotografijama, pa je njeno ime ostalo nepoznato javnosti.

 

Komentari. (0)

Loading