Kora Šumaher

Šumaherova žena u epicentru skandala, sin je se odrekao

Autor:

12.12.2023 11:17

Foto:

Foto:

Bivša supruga Ralfa Šumahera objavljuje fotografije na sajtovima za odrasle, porodica ovo ne prašta



Kora Šumaher, bivša supruga Ralfa Šumahera, nedavno je otvorila profil na sajtu za odrasle, što članovi poznate porodice nikako nisu podržali, naprotiv, užasnuti su njenom idejom.

Otkrila je da i njen dvanaestogodišnji sin David ne želi da razgovara s njom zbog najnovijeg postupka, iako navodi da je njihov odnos prouzrokovan razvodom, a ne njenim nedoličnim ponašanjem. 

 

 

– David i ja trenutno ne razgovaramo. Opet me je svuda blokirao. To je veoma bolno za mene. On je moje dete i mislim da svaka žena koja je u takvoj situaciji može da me razume.


Prošlo je više od godinu dana otkad sam ga poslednji put videla i razgovarala s njim. Prošle godine sam jednom smela da dođem na njegovu trku.

 

  Bivša supruga Ralfa Šumahera pokušava na sve načine da pridobije ljubav sina

 

Još uvek me jako boli što se moj dečak toliko udaljio od mene nakon razvoda. Ne znam zašto - ispričala je i poslala mu poruku:

- Volela bih da mu kažem koliko sam ponosna na njega i da ga volim svim srcem. On je moj sin, moje jedino dete. Uvek ću biti tu za njega. Nije važno kada, uvek me može nazvati.

 

 

Pročitajte Mihael Šumaher - Dobra vest posle šest godina

Kora je, inače, glumica, model i voditeljka, ali je najpoznatija kao bivša supruga Ralfa Šumahera, s kojim je bila u braku od 2001. do 2015. godine.

Nekoliko puta se u prošlosti fotografisala za muške magazine, a neposredno pre nego što se udala u javnosti su se pojavile njene gole fotografije.

Komentari. (0)

Loading