Mihael Šumaher

Čuda se dešavaju: Mihael Šumaher posle deset godina konačno u javnosti

Autor:

22.01.2024 14:03

Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Mihael Šumaher konačno će se pojaviti u javnosti, spekulišu strani mediji



U decembru 2013. godine svet je zanemeo kada se pročula vest da je Mihael Šumaher zadobio teške povrede glave na skijanju, kada je glavom udario o stenu.

Od tada se Mihael Šumaher u javnosti nije pojavljivao, štaviše, o njegovom zdravstvenom stanju se gotovo ništa i ne zna.

Photo by Paul Gilham/Getty Images

 

Tek ponekad se čuje neproverena informacija, ali se njegova porodica, sa suprugom Korinom na čelu, trudi da ništa ne ispliva, uključujući najnovije Šumaherove fotografije.

Ipak ovih dana strani mediji javljaju da bi Mihael Šumaher u javnosti uskoro mogao da se pojavi, tačnije na venčanju njegove ćerke.

Mihael Šumaher u javnosti nije bio deset godina

Tačno deceniju posle teške tragedije koja je zadesila porodicu Šumaher, oni opet imaju veliki razlog za slavlje.

Naime, list "Corriere della Sera" piše da će se svadba Đine Marije Šumaher i njenog verenika Jana Betkea održati na porodičnom imanju, pa se očekuje da će i njen slavni otac prisustvovati slavlju.

Pročitajte Pretužne vesti, oglasila se Šumaherova supruga...

Kako prenose svetski mediji, budući supružnici planiraju spektakularno venčanje u luksuznoj vili, vrednoj skoro nekoliko desetina miliona evra, na Majorci.

Nju Šumaher često koristi jer je prilagođena njegovom lečenju i oporavku nakon što ju je porodica 2017. kupila od predsednika FK "Real Madrid" Florentina Pereza.

Da li ćemo končano uspeti da vidimo Mihaela Šumahera u javnosti, saznaćemo uskoro.

Ipak, nemački magazin "Bunte" piše da se to neće promeniti ni ako slavni Šumi dođe na ćerkino venčanje.

Komentari. (0)

Loading