Burak Ozdživit

Bali beg nikad nije bio cicija, Fahrije ne zna šta ju je snašlo

Autor:

31.03.2023 19:35

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Bali beg, lep i galantan, opet dokazao koliko voli svoju suprugu



Burak Ozdživit, kod nas poznatiji kao Bali beg, i Fahrije Evdžen, najpoznatiji turski glumački par očigledno žive u velikoj ljubavi i skladnom braku. Što potvrđuju i najnovije vesti koje stižu iz njihove zemlje.

Pročitajte Prelepe vesti stižu iz Turske - Bali Beg postao otac!

 

 

Šarmantni Bali beg svoju suprugu često obraduje, a kako je po prirodi galantan, neretko su to ekstremno skupi pokloni. Po svemu sudeći ona to i zaslužuje.

Kako prenose turski mediji, Burak je za najnoviji poklon izdvojio, ni manje ni više, nego skoro 479.000 evra. Toliko košta beli „rendž rover“ koji je zgodni glumac kupio lepoj Fahrije za rođendan, a paparaci su ih uhvatili na licu mesta u salonu luksuznih automobila.

Njih dvoje su nedavno dobili još jednog sina, a ovom prilikom su otkrili i kako se braća slažu, to je ste da li se njihov stariji sin Karan navikao na mlađeg brata Kerema.

‒ Sve je u savršenom redu, mnogo bolje nego što smo očekivali – glasio je Burakov odgovor, a Fahrije je dodala da Kerem liči na Karana.

Pročitajte Burak Ozčivit srca publike osvojio je odavno, ali kolege nisu oduševljene popularnim glumcem?

Instagram

 

Ova lepa glumica kaže da što pre želi da se vrati na set i ispred kamere, jer ovog puta ne želi da pravi dugu pauzu posle porođaja.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading