Ovaj događaj potpuno je promenio Buraka Ozdživita: Shvatio sam da nije sve u mojoj moći!

Autor:

08.12.2020 11:30

Foto:

Foto:



Burak Ozdživit koga domaća publika pamti po ulozi Bali Bega u čuvenoj turskoj seriji 'Sulejman Veličanstveni' vrlo često tema je brojnih turskih tabloida.

Naime, omiljeni turski glumački par Burak Ozdživit i njegova supruga Fahrije Evdžen već neko vreme nalaze se na meti tračeva. Turski mediji već dugo spekulišu o njihovom razvodu, a njih dvoje se, čini se po objava na društvenim mrežava, vole jače nego ikada. Turski zavodnik ipak, rešio je da spekulacijama stane na kraj, te je u jednom od interjvua koji je dao za turske medije govorio je o izazvoima koji su došli rođenjem prvog sina, ali i svom odnosu sa suprugom. Pored toga objasnio je i kako se nose sa stalnim tračevima.

Pročitajte i Burak Ozčivit potpuno će se posvetiti porodici, da li je na pomolu završetak njegove glumačke karijere?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit)

Poznato je da su mnoge poznate ličnosti u potpunosti promenile stil život od dolaska prinove u porodicu, ni turski zavodnik nije izuzetak:

- Karan je sve promenio i to u svakom mogućem smislu. Naučio me je da ne brzam, razbistrio mi pogled. Ranije sam želeo da držim sve u svojim rukama, ali sam s njegovim dolaskom shvatio da nije baš sve u mojoj moći i da moram malo da se opustim. Karan je došao kao prosvetljenje.

Mnoge slavne ličnosti fotografije svoje dece ne žele da dele sa javnošću, međutim Burak i njegova supruga odlučili su se za nešto drugačiji pristup...

- Nismo želeli odmah da delimo Karanove fotografije sa svetom jer verujemo u uroke, osećamo da treba, vodimo se emocijama.

Iako se tračevi o njihovom lošem odnosu nižu jedan za drugim, jedan od najpopularnijih glumačkih parova kad kad na društvene mreže objavi romantični video, ili zajedničku fotografiju kojom demantuje sve. Turski glumac sebe smatra za romantika, a vodi se isključivo srce.

- Volim da priređujem iznenađenja. Mislim da život onda generalno postaje lepši. U svakom slučaju, trudim se da vodim srcem, radim ono što osećam da treba, a isto to čini i moja lepša polovina.

Iako im je brak konstatno pod budnim okom javnosti, supružnici su vremenom naučili da privatan život odvoje od javnog. Uprkos svim tračevima, ne dozvoljavaju da im bilo šta pokoleba ljubav.

- Nas dvoje odlično poznajemo jedno drugo. Istina je, slavan smo par, ali kod kuće smo samo obična porodica. Posao i javni identitet su nešto potpuno drugo. Međutim, kad smo se upustili u vezu, znali smo sve to, tako da nema problema. Mislim da lepo izlazimo na kraj sa svim izazovima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit)

Za kraj Burak Ozdživit osvrnuo se i na pandemiju korona virusa, koja je na svetskom nivou ozbiljno uzela maha. Poznato je i da se pridružio kampanji turskog ministarstva zdravlja o ostajanju kod kuće, s svima je poručio sledeće:

- Svi smo videli šta se desilo u Evropi na početku pandemije. Italija je bila naročito pogođena. Niko nije želeo da se tako nešto ponovi, a mislim da je kampanja koju je sprovelo ministarstvo zdravlja bila veoma dobra - Zaključio je Burak.