Kristina Kovač

Ušuškano i toplo: Zavirite u dom Kristine Kovač, svaki detalj je pažljivo osmišljen

Autor:

02.07.2023 19:00

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Dom Kristine Kovač uređen je sa stilom



Kada je pre nekoliko godina donela odluku da napusti Srbiju i preseli se u Stokholm, Kristina Kovač, po svemu sudeći, nije pogrešila.

U novom domu ona je pronašla svoj mir, a društvo joj u prelepoj oazi ljubavi i topline prave suprug i ćerkica koji se u retkim prilikama pojavljuju u javnosti. 

Privatna Arhiva

 

Na društvenim mrežama pevačica i kompozitorka često deli fotografije, a porodičan dom Kristine Kovač mnoge je ostavio bez daha. 

Pročitajte Kristina Kovač o odluci koja joj je promenila život - Danas je taj dan

Kako smo imali prilike da vidimo enterijerom dominiraju nežni tonovi – svetle nijanse drveta, beli komadi nameštaja, uz poneki crni detalj poput trpezarijskih stolica i lustera.

Instagram

 

Instagram

 

Kristina se potrudila da maksimalno iskoristi prostor, a u centralnom delu smešten je beli klavir, njen omiljeni instrument i verni prijatelj još iz najranijeg detinjstva. 

Pročitajte Injekcija optimizma - Objava koja nam je vratila osmeh na lica

– Zaljubljena sam u ovaj divan stan. Za najviše dva sata se spremi i opere cakum-pakum – napisala je jednom prilikom kantautorka na Instagramu. 

Instagram

 

Dom Kristine Kovač je zahvaljujući velikim prozorima odlično osvetljen i zrači pozitivnom energijom, ljubavlju i toplinom. Vrlo je funkcionalan i moderno opremljen, a štenderi na kojima se nalaze stvari i upečatljive lampe mu daju poseban pečat i eleganciju. 

Instagram

 

– Obožavam da "kuliram" u čistoj i ušuškanoj, udobnoj kućici. Lep dom me baš čini srećnom – otkrila je.

Instagram

 

Instagram

 
Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading