Novi početak

Kristina Kovač o odluci koja joj je promenila život: Danas je taj dan

Autor:

29.04.2022 16:30

Foto:

Foto:

Na današnji dan pre tri godine Kristina Kovač odlučila je da promeni život iz korena, stavi muziku po strani, odseli se u Švedsku i krene život ispočetka



Pre tri godine, na današnji dan, kantautorka Kristina Kovač okrenula je novi list. Tog dana je donela odluku koja joj je promenila život. Odselila se u Švedsku i krenula život ispočetka, a sudeći po njenim objavama na instagramu, odlično se uklopila i snašla. Njeno najnovije javljanje iz Stokholma upravo to potvrđuje:

Pročitaj i - Spot otkrio pravu istinu: Kristina Kovač bila je ludo zaljubljena u dobro poznatog glumca

- Sretna meni godišnjica, treća po redu! Pre tačno tri godine, očiju punih suza, sela sam na autobus, pa na jedan, drugi, treći, pa četvrti voz, u potrazi za boljim životom i našom svetlijom budućnošću. Rešena, uzbuđena, odlučna i prestravljena. Mnogo toga što sam htela, uspela sam. Mnogo toga što hoću, još nisam. Ali čist vazduh (i bukvalno i metaforički rečeno) je tu, deo svakog našeg dana, deo naših života. Taru sam videla u Kulturami kad je imala 4-5 godina. Evo je. Naučila da svira gitaru, peva kao duša, planira da upiše Kulturama gimaziju za par godina, a zatim najprestižniju višu školu za kompozitore savremene pop muzike u Švedskoj, Musikmakarna. Videćemo, ali ide u dobrom pravcu.

 

 

Osvrnula se na život sa svojim partnerom, Danijelom i budućim planovima:

- Gle čuda, Danijel i ja ne “peremo go*na”, ni sad, ni nikad, što se mene tiče. Imam odličan posao u kom me stalno guraju naviše. On radi ono što voli, biće i bolje kad to bude za stalno i kada pokrene sopstvenu priču. Muzika je za sada kolateralna šteta, skrajnuta sa strane, jer... joj još nije vreme. Ona je moja ljubav i zahteva enerije, snage, vremena. Biće. Nemam nikakve sumnje da će biti. Sve u svemu, bila sam spremna na apsolutno sve, a dobila mnogo više od toga. Da, hoću još, hoću bolje i više, ali... šta je tu novo? Ma, čestitam ja sebi još jedared, ljudi, kad ja emigriram, tu trava ne raste! - samouvereno je napisala Kristina koja pred doček Nove godine na svom instagramu podelila fotografiju sa partnerom Danijelom i kćerkom Tarom.

Instagram

 
Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading