Nećete je prepoznati: Kristina Kovač srećna i vratila dug

Autor:

15.07.2021 15:00

Foto:

Foto:

Kristina Kovač srećna što je napokon uspela da vrati dug koji je napravila kako bi se odselila u Švedsku, gde sada radi i živi sa svojom porodicom.



Pevačica Kristina Kovač (46) svoju slavu stekla je davnih devedesetih godina prošlog veka, kada je sa svojom sestrom Aleksandrom osnovala R&B grupu K2, te su za kratko vreme osvojile srca brojnih obožavaoca širom regiona. Nakon što se grupa rasturila, sestre su krenule svaka svojim putem, a nakon nekog vremena, Kristina se vratila solo albumom 'U nebranom grožđu'. 

Nakon toga počela je ponovo da se pojavljuje u javnosti, a između ostalog bila je i jedna od članica žirija u prvoj sezoni muzčkog takmičenja X Factor.

Pevačica se nakon kraja pomenutog takmičenja potpuno povukla iz javnog života, sve do nedavno. Naime, Kristina Kovač objavila je fotografiju na svom Instagram profilu na kome se često oglašava, ali su to uglavnom umetničke ili slike njene naslednice. Ovog puta, Kristina je pozirala za fotku s ćerkicom, a u opisu je otkrila da je konačno ponovo srećna, te da je uspela da vrati sve dugove koje je napravila prilikom dolaska u Švedsku pre dve godine.

Pročitajte i Kristina Kovač: U potrazi za srećom i boljim životom

Instagram screenshot

 

 

- Nakon 2 godine u Švedskoj, srećna i ponosna što sam vratila dug koji napravih kad sam odlazila... Srećna što mogu da priuštim omiljeni Hvar i Milnu, jer ako mi je nekad bio potreban odmor, treba mi nakon poslednjih nekoliko godina ludačkih poduhvata i vratolomnih promena, pandemije, Covida. Sede su tu ali su tu i osmeh i ljubav i zahvalnost. Za svakoga i sve što imam - napisala je ona uz pomenutu fotku.

Pevačica je očigledno prošla kroz veliku promenu, sedu su primetne, ali je i prepoznatljiv osmeh konačno tu. Njena objava oduševila je njene pratioce, te su joj u komentarima pružili neizmernu podršku.

Pročitajte i Kristina Kovač: Da li sreća stanuje u Švedskoj

O svom boravku u Švedskoj i mučnom periodu Kristina je svojevremeno rekla sledeće:

- Došla sam u Stokholm bez igde ikoga, bez posla i bliskih prijatelja, i evo me 4 meseca kasnije, vraćam se sa posla u 20h, mrtvosana jer sam imala tesan rok za neki data collecting i labeling koji radim bez dana iskustva u IT industriji. Jedina veza – višegodišnji rad sa muzičkim softerima. Evo me, spucala iks fajlova za 5 dana, i to sve u PMS-u, idem da spavam, pa ujutro nazad u ofis - zaključila je pevačica.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Franc

18.07.2021 13:54

Samo ja, pa ja. Mnogo je iritantna i itekako je razmažena. Njoj sigurno nije život bio loš ni u Srbiji ali hirovi traže svoje. Naravno samo deca poznatih su sada u fokusu i to šalje poruku da druga zaista nemaju budućnost. Isto šalje indirektno poruku da smo mi koji živimo u Srbiji i ne želimo preko blesavi ?!