Pamti ljubav: Kristina Kovač poslala snažnu poruku sestri Aleksandri

Autor:

18.09.2021 16:00

Foto:

Foto:

Sestra Kristine Kovač, Aleksandra, vrlo retko se pojavljuje u domaćim medijima, međutim povod za zajedničku sliku koju je objavila pevačica oduševio je sve.



Pevačica Kristina Kovačević, koja dane provodi u dalekom Stokholmu, do nedavno potpuno je bila van fokusa javnosti. Međutim, način na koji pevačica vodi svoj Instagram profil mnogima je ponovo skrenuo pažnju na Kristinu.

Vrlo često na svom Instagramu Kristina deli interesantne fotke iz svakodnevnog života, ne stideći se da pokaže da i ona stari, baš kao i svi ostali. Ovog puta ipak, fotka koju je podelila sa svojim pratiocima nešto je drugačija. Naime, u pitanju je fotka sa sestrom Aleksandrom, na kojoj kao i obično dominira prepoznatljiv osmeh, ali i lep opis u kome je Kristina poručila da pamti sestrinsku ljubav.

Pročitajte i Dva osmeha i sve je jasno: Kristina Kovač ne krije koliko je srećna sa partnerom

Ovim postom Kristina je pokazala da joj je porodica izuzetno bitna stavka u životu, te da uprkos velikoj daljini koja ih deli, sestrinska ljubav i dalje je jaka, kao i onog dana, kada je nastala zajednička fotka koju je pevačica podelila na svom Instagram profilu.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading