Dva osmeha i sve je jasno: Kristina Kovač ne krije koliko je srećna sa partnerom

Autor:

08.09.2021 11:49

Foto:

Foto:

Pevačica i kompozitorka Kristina Kovač, koja je nedavno, uzvrativši udarac tabloidnim medijima, zadužila ovdašnju javnost svojom akcijom #prirodnažena, ponovo je zablistala



Osmeh koji je pokrenuo revoluciju ponovo se vratio.

Kada je na svom Instagram nalogu okačila fotografiju sa letovanja, koju krase osmeh, bore i sede, Kristina Kovač nije ni slutila da će nešto čarobno iz toga izaći.

Pročitajte i Ujedinila Srbiju - Kristina Kovač dobila ogromnu podršku u svojoj akciji Prirodna žena

Miša Obradović

 

Sledstveno tome što nije mislila da će od strane sredstava informisanja biti razapeta nepriličnim napisima nije ni pretpostavila da će dobiti i iskoristiti priliku da povede i u 24 časa trijumfalno dobije bitku koja je počela rat sa mnogo čim ružnim oličenim u nametnutim standardima lepote.

Pročitajte i Kristina Kovač u borbi protiv instagramskog standarda lepote - krivi su tabloidni mediji!

Pošto je napravila pravu pometnu, Kristina je nastavila sa svojim uobičajenim životom, daleko odavde, u Stokholmu.

Nastavila je uredno da objavljuje fotografije kakve god želi, na kojima se opet tu i tamo pojavi po neka seda, ali više nikome ne pada na pamet da napiše neki uvredljivi tekst tim povodom. Sede su mestimično tu, ali osmeh je konstanta na svim Kristininim fotografijama. A kako se s razlogom kaže "s kim si takav si", pevačica je odabrala partnera prema sebi ili ga je možda takvim učinila - to samo oni znaju, no širok osmeh je i njegova stalna crta lica.

Pročitajte i Nećete je prepoznati - Kristina Kovač srećna i vratila dug

- Naš svet - napisala je Kristina, te dodala i emotikon srca.

Komentari. (1)

Loading
Mira Starcevic

08.09.2021 15:43

Ne razumem zasto je nametanje lepote,ako se nekom skrene paznja da treba da se umije I oceslja?Ne treba da se neguje i vodi racuna o sebi,zbog partnera nego zbog sebe