Kristina Kovač

Injekcija optimizma: Objava koja nam je vratila osmeh na lica

Autor:

28.07.2022 20:00

Foto:

Foto:

Kantautorka Kristina Kovač, koja već tri i po godine živi u Švedskoj, podelila je detalje iz života koji nikoga nisu ostavili ravnodušnim



Pevačica i kompozitorka Kristina Kovač napustila je Srbiju pre tri i po godine i odseli se u Švedsku gde je u početku bila sama gradeći uslove da joj se pridruže kćerka i dugogodišnji partner Danijel Brakus, što se i ostvarilo pre dve godine. Danas srećni trio zračni pozitivnom energijom, a Kristina Kovač nam sada šalje injekciju optimizma u objavi koja nam je vratila osmeha na lica.

Pročitajte Spot otkrio pravu istinu: Kristina Kovač bila je ludo zaljubljena u dobro poznatog glumca

U današnjoj objavi na instagramu, ispunjena Kristina podelila je, uz zajedničku fotografiju sa partnerom na plaži, neke detalje iz života proteklih godina, priču o lomovima, padovima i usponima i najzad - sreći.

- Na današnji dan pre 14 godina, dobio je vest da ima rak, Hodžkin limfom, stadijum 3b. Danas, evo nas, međusobno spašeni i neizmerno zahvalni.

Instagram

 

 

Danijel je, baš kao i Kristina, napustio sve što je radio u Srbiji pa je u Švedskoj počeo ispočetka kraj svoje izabranice. Ona je ranije govorila o njemu, navodeći da je konačno pronašla ono što joj je trebalo.

- To je muškarac kakvog nikada nisam srela i više neću upoznati, u to sam sigurna. On je čovek koji ima najjaču snagu karaktera, izdržao je u životu stvari koje mnogi ljudi ne bi. Poseban je na svaki način: inteligentan, nežan, nesebičan, privržen i posvećen. On je ljubav mog života - istakla je Kristina jednom prilikom.

Instagram

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading