Spot otkrio pravu istinu: Kristina Kovač bila je ludo zaljubljena u dobro poznatog glumca

Autor:

31.01.2022 13:25

Foto:

Foto:

Bivši dečko Kristine Kovač bio naš sjajni glumac, par je svoju ljubav obelodanio u spotu koga se malo ko danas seća.



Na domaćoj sceni, davne 1995. godine, Sergej Trifunović i sestre Kovač bili su istinske zvezde. Sergej, tada još uvek na početku scene, očarao je publiku ulogom Krsmana Jakišića u filmu 'Ubistvo s predumišljajem', dok su sestre Aleksandra i Kristina, tek pristigle u Beograd iz inostranstva, gde su do tada živele, sa sobom donele potpuno novi muzički zvuk.

Sestre su te 1995. kao duet „K2“ objavile prvi album pod nazivom „Ajmo u život“, prodat u 70.000 primeraka, sa koga se izdvojila pesma „Milo moje“. Glavna uloga u spotu pripala je Sergeju, a snimljeni kadrovi samo su potvrdili ono o čemu se šuškalo, da su Sergej i Kristina u vezi.

Pročitajte Kristina Kovač iznenadila sve: Jasna poruka da s njim želi da korača do kraja puta

Youtube screenshot

 

Pomenuti spot, koga se danas malo ko seća, obeležile su scene strastvenih poljubaca između Kristine i Sergeja.

S obzirom da u to vreme nije postojao internet, o toj romansi praktično se ne može ništa pročitati, a ni glavni akteri nikada o tome nisu govorili u intervjuima. Ipak, u godinama koje su usledile ostali su u prijateljskim odnosima.

Youtube screenshot

 

Kada je Kristina, pre dve godine, objavila da se sa porodicom seli u Švedsku, Sergej joj je na „Tviteru“ uputio javnu poruku.

- Lepteje*o de će život da nas odvede. Kiki, drži se, šta bih rekao Milo Moje. Imam tamo neke ljude, piši ako ti bilo šta treba. Piši mi sestro, piši mi fratello, možda ti se nešto kuhano bude jelo - našalio se na kraju i uz reči podrške ostavio emotikon srca.

Youtube screenshot

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading