Dragana i Toni

Skupoceni poklon nije očekivala: Ovako je izgledao prvi susret Dragane i Tonija

Autor:

29.03.2024 16:11

Foto: Mirko Tabašević

Foto: Mirko Tabašević

Prvi susret Dragane i Tonija je ovako izgledao, pevačica otkrila sve detalje



Jedna od naših najboljih pevačica Dragana Mirković i njen suprug Toni Bijelić su, posle više od dve decenije braka, odlučili da se razvedu.

Detalji iz njihovog privatnog života ne prestaju da intrigiraju domaću javnost, a malo ko zna kako je izgledao prvi susret Dragane i Tonija. 

M. M. / Ata Images

 

Prvi susret Dragane i Tonija dogodio se u Beču, gde je pevačica imala zakazana dva koncerta.

Nakon završenog nastupa, a neposredno pred njen povratak u domovinu, biznismen joj je uručio skupocen poklon.

Pročitajte Ako napusti dvorac, Dragana Mirković će ovde živeti (foto)

- Tonija sam upoznala kada sam došla u Beč da održim dva koncerta. Koncert je trebalo da bude jedan u nizu od hiljadu već održanih, nije mi palo na pamet da će se dogoditi nešto posebno.

U hotel po mene dolazi organizator, vidim nije sam, sa njim je neki mladić, iskreno, primetila sam samo da je visok. Kako se ispostavilo, organizatoru se pokvario automobil, pa je po mene došao s Tonijem.

Otpevam koncert, vrate me u hotel. Sutradan je usledio drugi koncert, a Toni je ponovo došao po mene, iako je organizator popravio svoj auto. Tada sam imala priliku da ga malo bolje pogledam.

Završim i taj drugi koncert, vrate oni mene u hotel. Za ta dva dana videla sam da je mladić zaista okej, te da neću doći u neprijatnu situaciju. Uz sve to, svakako je trebalo da napustim sobu.

U tom trenutku su i rođaci trebali da dođu po mene, ali su zbog gužve u gradu kasnili puna dva sata. To ja nazivam sudbinom.

Pročitajte U jeku razvoda Dragane Mirković, Jelena Karleuša se javno obratila Toniju

Kada je došao da me vidi, s izgovorom da mi je doneo neki poklon, zahvalila sam i rekla da nije trebalo. Mislila sam da je u pitanju neki parfem.

Mi smo se i ispričali, a ja poklon nisam ni otvorila. Tek u avionu sam otpakovala poklon, i dalje misleći da je unutra parfem.

Kad sam umesto parfema ugledala dijamantsku narukvicu i prsten, umalo nisam pala u nesvest. Bilo mi je jako neprijatno i žao što nisam otvorila poklon pred njim i vratila mu ga.

Pošto sam ja malo starija od Tonija, pomislila sam: „Kako je mali namazan!“. Nije mi tražio broj telefona, ali je u kesicu sa poklonom stavio i svoju vizitkarticu - otkrila je svojevremeno Dragana Mirković.

Mirko Tabašević

 

Podsećanja radi, Dragana Mirković i Toni Bijelić venčali su se pre 24 godine, a u braku su dobili dvoje predivne dece - sina Marka i ćerku Manuelu

Pročitajte Dragana Mirković grca u suzama - Znam da nigde nisam pogrešila

Budući da su važili za jedan od najskladnijih parova, odluka o razvodu mnoge je zatekla, a o razlozima koji su do toga doveli ne prestaje da se spekuliše. 

Komentari. (0)

Loading