Haris i Melina

Prvi susret nakon rastanka, Haris i Melina oči u oči na sudu

Autor:

28.03.2024 11:15

Foto: Antonio Anhel / Ata images

Foto: Antonio Anhel / Ata images

Razvod Harisa i Meline Džinović neprestana je tema u medijima, za danas je zakazano prvo ročište



Razvod Harisa i Meline Džinović ne prestaje da puni novinske stupce već više od mesec dana, a za danas je zakazano prvo ročište bivših supružnika u Prvom osnovnom sudu u Beogradu.

Oni su posle 22 godine braka rešili da stave tačku na ljubav, a ono što je mnoge iznenadilo je činjenica da popularni par godinu dana ne živi pod istim krovom.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Uspeli su sve vešto da sakriju od javnosti, a o razlozima razlaza govorio je samo pevač u nekoliko navrata otkrivši da je Melina napustila porodični dom na Senjaku, a on ostao sa naslednicima da živi.

Danas u ranim jutarnjim časovima prvi se pojavio Haris ispred suda u tačno zakazano vreme, a na ročište ga je dovezao sin Kan.

Razvod Harisa i Meline - kako će se višemilionska imovina podeliti?

Pevač nije skidao osmeh sa lica te su mnogi prokomentarisali da su dani tuge i patnje daleko iza njega i da je nastavio da uživa u životu i posle kraha ljubavi.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Razvod Harisa i Meline Džinović za sobom vuče i podelu stečene imovine koja se procenjuje na više miliona evra, te verujemo da je upravo to i razlog zbog kog će se bivši supružnici danas sresti oči u oči.

Pročitajte U zagrljaju još mlađe - Tek što se razveo Haris Džinović progovorio o novoj ljubavi

Podsetimo, modna kreatorka se nakon objave o razvodu za medije nije oglašavala, dok je Džinović pokrenuo brojne spekulacije izjavom da "prevareni muž poslednji sve sazna":

- Ja ne znam zašto se digla tolika frka, to je jedan običan razvod. Prevareni muž zadnji sazna, nije to neko izmislio bezveze.

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Nemojte ništa da me pitate o razvodu, nisam ja nju ostavio nego ona mene. To nije nimalo lak period kada se sve rastura, ali nema veze.

Muzika i moji nastupi su jedna velika inspiracija i zaštita, naročito ako se ljudi raduju tvojim pesmama. Sa Melinom se nisam čuo, ništa me ne zanima.

Što vas ne ubije, to vas ojača. Iz jedne bitke sam izašao živ i zdrav, nisam izgubio tu bitku, to je motivacija za sve i za život - izjavio je Haris.

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

 

 

Komentari. (0)

Loading