Haris i Melina

Vozim i plačem: Haris Džinović se načisto slomio

Autor:

01.04.2024 17:28

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Izjava Harisa Džinovića mnoge je ganula



Prethodni dani na estradi bili su u znaku razvoda, a jedan od najkomentarisanijih zasigurno je krah braka Harisa i Meline Džinović.

Pevač je u nekoliko navrata za medije otkrio detalje odnosa sa bivšom suprugom, a izjava Harisa Džinovića koju je svojevremeno dao za „Blic“ danas je ponovo aktuelna.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Ljubavni brodolom koji je doživeo sa majkom svoje dece nije jedini u njegovom životu, već naprotiv, mnogo puta bio je povređen i razočaran.

- Nekad me opali neka tuga, neka seta, neku pesmu ili čujem slučajno ili je namenski pustim i onda znam, vozim po 300 kilometara i plačem - rekao je Haris koji ističe da je imao tragične ljubavi.

Pročitajte U zagrljaju još mlađe - Tek što se razveo Haris Džinović progovorio o novoj ljubavi

- Bilo je tu ljubavi. Sve su te ljubavi bile tragične. Svaka je ljubav bila tragična, svaka. Šta ja znam, ali one koje sam voleo nisu mene htele. Šta ću, a ja kefao za njima.

Patio ko konj, pa ti nemaš pojma kakve su moje patnje bile, ma muke Isusove, šta je tebi. 

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Pored mene prolaze devojke koje bi sa mnom, ali ja to ništa ne vidim, ja imam ovako kao konj kad mu staviš one naočnice da ide pravo, da ne gleda levo-desno, tako sam ja upravio nekoga.

 Ali ko mene hoće, neće, šta ja znam, ali nikad ta ljubav nije bila dorečena - rekao je jednom prilikom Haris za „Blic TV”, a izjava Harisa Džinovića ganula je mnoge.

Komentari. (0)

Loading