Haris Džinović

Luksuzna vila, muzički studio, automobili... Šta dobija Melina posle razvoda od Harisa Džinovića?

Autor:

28.03.2024 19:21

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nakon razvoda od Meline, Haris Džinović progovorio o podeli imovine, evo šta će kreatorka dobiti



Nakon 22 godine braka, Haris Džinović se zvanično razveo od modne kreatorke Meline

Antonio Ahel/ATAImages

 

Odluka da se krene u brakorazvodni proces nikad nije jednostavna, a Haris Džinović je po izlasku iz sudnice jedva smogao snage da odgovori na pitanja koja već neko vreme intrigiraju javnost.

Pročitajte Haris Džinović se zbog ovoga gorko kaje, dugo čuvana tajna izašla na videlo

Sudski sam razveden, po brzom postupku, bez odlaganja, novog ročišta, otvaranja procesa, nema žalbe, molbe, to je ekspresno rešeno. Ja sam slobodan čovek poprilično dugo.

Meni ona nije oduzimala slobodu, ali u zadnje vreme to nije bio brak, to je bila prevara. Prevareni muž poslednji sazna šta se dešava.

Jako sam razočaran, time što sam ja izdan, ovo je klasična izdaja, udar na porodicu, a porodica je svetinja. 

Ovde je porodica rasturena bez ikakvog razloga, ja ga nemam, ja nisam doprineo razbijanju porodice. Nije meni žao novca, meni je žao nepoštovanja, nezahvalnosti, žao mi je te izdaje, prodaje.

Pročitajte Na ovaj dan su se rastali Haris i Melina, istina uvek ispliva

Zakon će reći šta je to što njoj pripada, može da joj ne pripadne ništa, a može i cela kuća. Ne znam taj zakon, biće kako će biti.

Mi se nismo čuli, ona je napustila kuću, praktično je pobegla, nestajala je, i odjednom je nestala bez ikakvog kontakta, čak i sa decom.

Primetio sam da je iznosila stvari, to su njene, nije se ona pojavljivala kad sam ja bio prisutan. Skoro godinu dana je bilo izbegavanje, čemu sam se ja čudio, nisam video nikakav razlog.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Mislio sam da će me emocija slomiti, ali nije. Iz ove bitke sam izašao jači i spremniji, Bog mi je pomogao što se ovo desilo - rekao je Haris Džinović za Hajp. 

Komentari. (0)

Loading