Seka Aleksić

Niko nije ni pomišljao šta proživljava, Seka Aleksić priznala: Uhvatila sam ga u prevari

Autor:

29.12.2023 11:15

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Reči Seke Aleksić podigle veliku prašinu u javnosti



Seka Aleksić važi za veoma uspešnu i porodičnu ženu koja ima sve što poželi. Armija fanova pomno prati svaki njen korak, pa nije čudo što su reči Seke Aleksić privukle veliku pažnju javnosti. 

ATA Images

 

Iako o prošlosti retko govori, pevačica se u jednom podkastu prisetila kako je bivšeg partnera uhvatila u prevari, a reči Seke Aleksić pokrenule su lavinu komentara. 

Pročitajte Ovo sigurno niste znali - Evo šta je po obrazovanju Seka Aleksić

- Jednom sam doživela da me prevario i to sam otkrila sama. Kopala sam zato što sam osetila da sam u pravu. Primetila sam po njemu da se nešto dešava i krivo mi je što nisam to brzo sanirala. Ja sam to još pre osetila i htela sam da raskinem sa tom osobom, ali, eto, čekala sam da vidim to crno na belo - otkrila je pevačica za Blic, a reči Seke Aleksić podržale su dame koje su se bar jednom u životu našle u sličnoj situaciji. 

 

 

Podsećanja radi, Seka Aleksić godinama uživa u skladnom braku sa Veljkom Piljikićem kome je podarila dvojicu sinova - Jakova i Jovana.

Porodično gnezdo svili su u Staroj Pazovi, u velelepnoj vili, u čiju su izgradnju i opremanje uložili pozamašnu svotu novca. 

Komentari. (0)

Loading