Haris Džinović

Na ovaj dan su se rastali Haris i Melina, istina uvek ispliva

Autor:

14.03.2024 19:04

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Razvod Harisa i Meline Džinović zatekao je javnost, pevač otkrio nove detalje



Razvod Harisa i Meline Džinović zatekao je javnost. Posle 22 godine zajedničkog života oni su odlučili da stave tačku na svoj brak. 

Odluka da se krene u brakorazvodni proces nikad nije jednostavna, posebno kod ljudi koji su se zajednički formirali i prešli dugačak put na kome su, pored mnogobrojnih profesionalnih uspeha, stvorili porodicu i dobili dvoje dece, ćerku Đinu i sina Kana

Antonio Ahel/ATAImages

 

Tokom gostovanja u emisiji „Una, due, tre” pevač je prvi put otkrio kako je došlo do problema i kada je zapravo renomirana modna kreatorka napustila porodični dom

Pročitajte Haris Džinović se zbog ovoga gorko kaje, dugo čuvana tajna izašla na videlo

- Ona je napustila mene, a ne ja nju, ona zna razloge. Bilo mi je možda teško pre godinu, godinu i po dana jer mi se razbija porodica. Svi živimo tu, jedino se gospođa iselila, svojom voljom. 

Antonio Ahel/ATAImages

 

Budući da su važili za jedan od najskladnijih parova, razvod Harisa i Meline Džinović zatekao je domaću javnost, a pevač otkriva da li postoji šansa za pomirenje. 

- Pomirenje, ne, mislim, šta ja znam, slomiti hleb na pola, pa ga opet sastaviti, kakav će biti - zaključio je pevač u pomenutoj emisiji. 

Komentari. (0)

Loading