Haris i Melina

Kan ne prašta majci: Melina Džinović prvi put posle razvoda srela sina, nisu se čak ni pozdravili

Autor:

02.04.2024 10:01

Foto: Miloš Nadaždin

Foto: Miloš Nadaždin

Razvod Harisa i Meline ne prestaje da se komentariše



Razvod Harisa i Meline zvanično se dogodio pre nekoliko dana, a sukob među bivšim partnerima ne jenjava.

Sudski sam razveden, po brzom postupku, bez odlaganja, novog ročišta, otvaranja procesa, nema žalbe, molbe, to je ekspresno rešeno. Ja sam slobodan čovek poprilično dugo - rekao je tada pevač. 

M.P/ Antonio Ahel ATA images

 

Razvod Harisa i Meline najteže je pao njihovom sinu Kanu koji je, prema pisanju domaćih medija, sinoć odvezao oca do policijske stanice kako bi dao izjavu. 

Pročitajte Burna noć u vili Džinovića, reagovala policija - Melina napala Harisa

Naime, modna kreatorka upala je u porodičnu vilu i verbalno napala bivšeg supruga koji je nedugo zatim pozvao policiju. 

- Bilo je očigledno da ona ne želi da ode i da hoće da me isprovocira da uradim nešto, što joj nije pošlo za rukom. Namera joj je bila da provocira jer se nije najavila telefonom da dolazi.

Ponovio sam joj da je izgubila državinu napuštanjem porodice i selidbom u drugu lokaciju, a pošto nije htela da izađe, pozvao sam advokata, koji me je posavetovao da pozovem policiju, što sam i uradio.

Moje ponašanje prema njoj ni u jednom trenutku nije prešlo granice pristojnosti, tako da ni ona sama nije imala na šta da se požali patroli koja je stigla na lice mesta.

I oni su mi odali priznanje na smirenosti i dostojanstvenom ponašanju u ovoj situaciju - izjavio je pevač za Kurir

Melina se, kako dalje piše pomenuti portal, nije ni pozdravila sa sinom, što je potvrdilo pevačevu izjavu da ona sa decom već mesec dana nije u kontaktu. 

- Sin je jako ljut na nju. Nisam žalio ni dinara na nju, sve sam joj kupovao, materijalista je. Nije priznala krivicu, znate, retko koja žena bude iskrena i prizna sve. Nismo u kontaktu - rekao je on. 

Komentari. (0)

Loading