Marko Bijelić

Devojka Marka Bijelića vešto se krila od paparaca, zbog ovoga je svi porede sa Draganom (foto)

Autor:

23.02.2024 21:50

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Pretpostavlja se da je lepotica sa kojom je došao na mamin koncert devojka Marka BijelićaDragana Mirković prethodne nedelje održala je dva uzastopna koncerta u beogradskoj "Štark areni".

To je ujedno bio povod da vidimo sve članove njene porodice, koji ne vole medijsko eksponiranje, ali i kako izgleda devojka Marka Bijelića, pevačicinog mezimca.

Boško Karanović

 

Dugo se sin folk dive krio od znatiželjnih paparaca i medija, pa je tek nedavno otvorio profile na društvenim mrežama, kada su devojke, doslovno, poludele za njim.

Ne prođe intervju koji Dragana daje a da jedno od pitanja ne bude koji je emotivni status njenog naslednika, te da li je upoznala njegovu lepšu polovinu.

Devojka Marka Bijelića je, pretpostavljamo, ova lepotica

Lep, zgodan, bogat, a uz to student prestižnog SAE instituta u Beču, brzo je, i to ne bez razloga, poneo titulu momka koga bi svaka majka poželela za zeta.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Nedavno je zanimljivom fotografijom na Instagramu i sam otkrio da je njegovo srce zauzeto, a pre nekoliko dana imali smo priliku da vidimo kako izgleda devojka Marka Bijelića.

Pročitajte Nikad više javnih ličnosti nego na koncertu Dragane Mirković, spektakl je počeo! (foto)

Iz luksuznog automobila koji je vozio Draganin sin izašla je visoka i vitka crnka koju su mnogi po lepoti uporedili sa Markovom mamom iz mlađih dana. Reklo bi se da njoj, kao ni njenom dečku, ne prija preterano eksponiranje.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Bilo kako bilo, činjenica da je odlučio da sa devojkom dođe na događaj koji će ispratiti novinari iz celog regiona jasno govori da je Markovo srce definitivno osvojeno.

Komentari. (0)

Loading