Indija Oksenberg

Sreća posle teških dana: Unuka Jelisavete Karađorđević u drugom stanju, čestitamo (foto)

Autor:

14.03.2024 19:41

Foto: Stefan Tomasevic / ATAImages

Foto: Stefan Tomasevic / ATAImages

Unuka Jelisavete Karađorđević trudna, čestitamo



Unuka Jelisavete Karađorđević našla se pod svetlima medijskih reflektora kada je u javnost dospela priča o boravku u sekti čija je bila žrtva. 

Amir Hamzagic / ATAImages

 

Zahvaljujući neizmernoj ljubavi bake Jelisavete i majke Katarine, lepa Indija Oksenberg je teške trenutke ostavila iza sebe, a sada konačno ima i veliki razlog za slavlje. 

Pročitajte Kraljevska svadba - Udala se Katarina Oksenberg (62)

Naime, unuka Jelisavete Karađorđević uskoro će postati majka, a lepe vesti potvrdila je putem društvenih mreža fotografijom na kojoj se u prvom planu nalazi njen trudnički stomačić. 

Podsetimo, unuka Jelisavete Karađorđević Indija Oksenberg bila je sedam godina u kandžama sekte NXIVM koji zahteva odnos gospodar-rob prema svojim sledbenicima, piše hellomagazin.rs

Pročitajte Unuka princeze Jelisavete Karađorđević iznela nove jezive detalje o zlostavljanju u sekti

U dokumentarnoj seriji emitovanoj prošle godine Indija je otkrila sledeće detalje:

- Moglo bi se reći da me je mama upoznala sa NXIVM-om, ali zajedno smo ušle u taj kult.

Bila je 2011. godina, napustila sam fakultet nakon samo godinu dana, nisam bila sigurna šta treba da radim i bila sam potpuno izgubljena.Trebala mi je sigurnost i da znam kuda da krenem dalje.

Prijateljica moje mame preporučila mi je organizaciju za samopomoć pod nazivom NXIVM, koja je bila promovisana kao kurs za sve one koji su preduzetnički orijentisani.

Gledajući unazad, vidim da je bilo znakova upozorenja. Na čelu grupe nalazio se Kit Ranijer, čovek koga su svi voleli, ali o kome niko nije mnogo znao.

Zbog ogromne propagande počela sam da ga posmatram Kita kao svog mentora. Govorila sam mu o svom odnosu sa majkom i o iskustvima iz ranog detinjstva.

Ono što tada nisam znala jeste da on tako dolazi do informacija.

U tom dokumentarcu pojavila se i Jelisaveta Karađorđević koja je bila protiv odluke ćerke i unuke da se pridruže „kursu”, ali je takođe želela da poštuje njihov izbor, ne znajući šta se zapravo dešava.

Komentari. (0)

Loading