Grupa Kolonija

Vesti ne mogu biti lepše, trudna pevačica grupe Kolonija, čestitamo

Autor:

11.02.2024 13:45

Foto: Antonio Anhel / Ata images

Foto: Antonio Anhel / Ata images

Ivana Lovrić podelila prelepe vesti, svi joj čestitaju



Dugi niz godina grupa Kolonija razveseljava publiku svojim najvećim hitovima, a nastupi popularnog benda popunjeni su do poslednjeg mesta. 

Na nedavno održanom koncertu pevačica i glavni vokal grupe Ivana Lovrić odučila je da sa svojom publikom podeli najlepše vesti. 

Antonio Anhel / Ata images

 

Ivana Lovrić je na početku koncerta otkrila da je u drugom stanju i tom prilikom pokazala je trudnički stamačić koji se uveliko nazire. 

Pročitajte Nataša Kovačević trudna drugi put, u porodicu stiže...

- Pozdravljamo vas Boris i ja, ali i moja bebica - ushićeno je poručila buduća mama nakon čega je usledio gromoglasni aplauz. 

Podsećanja radi, nakon što je dugogodišnja pevačica grupe Kolonija, Indira Levak, 2017. godine odlučila da započne solo karijeru, osnivač grupe Boris Đurđević ponudio je Ivani da zauzme njeno mesto. 

 

 

Zahvaljujući neverovatnoj boji glasa Ivani je pošlo za rukom da osvoji srca publike, a njena prethodnica Indira ističe da joj ne smeta što je povezuju sa Kolonijom, te da pesme grupe rado peva na svojim nastupima. 

Pročitajte Indira Levak jasno poručila - Kolonija to sam ja

- Mnogi me i dalje poistovećuju sa Kolonijom ali nakon 20 godina u toj grupi to je potpuno normalno. Tu su i upamtili moj specifičan „peskovit“ glas i moju energiju.

Na nastupima pevam i moje pesme, ali naravno i najveće hitove Kolonije. Drago mi je što sam i solo uspela da ostavim trag, bila sam nominovana i za nagradu „Porin” koja je u Hrvatskoj najznačajnija – istakla je Indira svojevremeno za „Gloriju”.

Komentari. (0)

Loading