Indira Levak jasno poručila: Kolonija to sam ja!

Autor:

20.11.2020 12:45

Foto:

Foto:



Hrvatska pevačica preponatljivog glasa i nepresušne energije ovih dana promoviše svoju novu pesmu „Čudo“ i spot koji je za nju uradila, a koja je najava njenog novog albuma koji će izaći početkom naredne godine.

- Sve je spremno, ali zbog korone malo pomeramo planove pa očekujem da će album biti spreman početkom naredne godine. „Čudo“ je jedna zarazna pesma, ima pamtljiv refren i želela sam da to bude pesma koja će sve naterati da plešu. Danas nam zaista i trebaju čuda. Sada je vreme više da se muzika sluša nego da se pleše, ali biće i toga, samo još malo strpljenja – rekla je Indira u emisiji „Kec na jedanaest“ na televiziji K1.

Pevačica je istakla i da je ona autor većine tekstova, a da je ceo tim sa kojim radi novi album kreativan i da se odlično razumeju, te da veruje da uspeh neće izostati.

- Mnogi me i dalje poistovećuju sa Kolonijom ali to je i normalno. Kolonija – to sam ja. Nakon 20 godina u toj grupi to je potpuno normalno. Tu su i upamtili moj specifičan glas, „peskovit“, i moju energiju. Na nastupima pevam i moje pesme ali naravno i najveće hitove Kolonije. Drago mi je da sam i solo uspela da ostavim trag, bila sam nominovana i za nagradu Porin koja je u Hrvatskoj najznačajnija – istakla je s ponosom Indira.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak)

Indira je rekla i da se nada da će uskoro doći u Beograd i da će konačno održati koncert za našu publiku.

- Kad god ugovorimo koncert u Beogradu, nešto se izjalovi. Mislim da je potrebno samo još malo strpljenja, svi pratimo situaciju svakog dana i ja jedva čekam da se vratim na binu. Zamišljam stalno leto i kako kada stanem na pozornicu neću sići s nje sedam sati! Neće moći da me skinu – s širokim osmehom najavila je Indira.