Ana Nikolić

Nikada joj nisam bila dovoljno dobra: Ana Nikolić nikad iskrenije o odnosu sa majkom (video)

Autor:

01.03.2023 19:00

Foto:

Foto:

Majka Ane Nikolić često je ulazila u sukob sa svojom ćerkom i kritikovala je zbog stila života, a evo šta pevačica otkriva o njihovom odnosu



Odnos Ane Nikolić sa majkom Miljanom proteklih godina bio je veoma turbulentan. Pisalo se da su njih dve u više navrata ulazile u konflikt zbog pevačicinih problema sa pićem, a jednom je situacija navodno eskalirala do te mere da je Ana čak izbacila majku iz stana.

Pročitajte Ugojila se, smršala, pa opet... Izgled Ane Nikolić glavna tema, davno je prestala sa dijetom (foto)

Instagram

 

Međutim, izgleda da je koren njihovog problematičnog odnosa mnogo dublji, odnosno da datira još iz Aninog tinejdžerskog perioda. Na ovu temu Nikolićeva je otvoreno progovorila u emisiji Snežane Dakić.

- Ja sam dosta analizirala odnos sa svojom majkom. Na početku psihoterapije kada mi je dotorka rekla da nešto škripi u odnosu sa majkom, skočila sam da se svađam sa njom i upitala je: ‘Koju vi diplomu imate? Ja imam najbolji odnos sa majkom, idemo i u grad zajedno’, a onda mi je doktorka reka da je upravo u tome problem – otkrila je Ana, te dodala:

Pročitajte Ona joj vraća osmeh na lice i pruža radost - Tara uživa u ulepšavanju sa majkom

Hype tv printscreen

 

- Zapitala sam se da li je normalno da majka ide sa ćerkom u grad? Ona me je rodila ranije nego ja Taru, ali svejedno, to nije normalno, ne mogu majka i ćerka da budu drugarice. Majka je majka, ćerka je ćerka, a drugarica je drugarica. Vaspitana sam patrijarhalno.

Pročitajte Kao drugarice - Ovo je majka Zorane Mihajlović, neverovatno koliko liče (foto)

 

Pevačica je potom otkrila šta joj je majka zamerala.

- Zamerala mi je isto što i sebi, ona voli da bude žrtva, a ja ne. Stalno je u nekoj ulozi žrtve i nikad ničeg joj nije dovoljno, a ja sam to prepoznala – zaključila je Ana.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading