Mirka Vasiljević

Nikada više žrtva: Mirka Vasiljević pretrpela nasilje, ovo joj je promenilo život

Autor:

07.02.2023 12:28

Foto:

Foto:

Mirka Vasiljević progovorila o nasilju, to je bio težak period...



Vršnjačko nasilje poslednjih nekoliko godina sve češća je tema, a sa njim se nažalost susrela i Mirka Vasiljević kada je počela da se bavi glumom. Budući da je kao jako mlada stala pred svetla reflektora i da se dosta razlikovala od druge dece u školi, Mirka se brzo našla na meti vršnjaka koji su je često ismevali.

Pročitajte Istina o braku Mirke i Vujadina - Glumica šokirala tvrdnjom, evo šta se dešava iza zatvorenih vrata

Boško Karanović

 

- Sa pet godina sam počela da se bavim manekenstvom i voditeljstvom i već kada sam došla u prvi razred bila sam malo drugačija od ostale dece – uvek sam volela malo drugačije da se oblačim, mogla sam da iznesem nešto nesvakidašnje. Razlikovala sam se od dece jer sam tad već išla na folklor, zbog čega sam dobijala razne šale na svoj račun: da sam seljančica, da igram u opankama… Ali uvek ih je moj život demantovao, jer ja odem mesec i po na turneju u Meksiko - ispričala je jednom prilikom glumica. 

Pročitajte Što ja već 13 godina s tobom ulazim u rasparavu?! Ponižena Mirka progovorila o svađama sa Vujadinom

Mirko Tabašević

 

Naime, pojedini vršnjaci u školi govorili su joj često da je “glupa i loša”, a ove napade  kao tinejdžerka Mirka je teško podnela, pa je u jednom trenutku morala da potraži stručnu pomoć.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading