Mirka i Vujadin

Istina o braku Mirke i Vujadina: Glumica šokirala tvrdnjom, evo šta se dešava iza zatvorenih vrata

Autor:

17.01.2023 20:00

Foto:

Foto:

Odnos Mirke Vasiljević i Vujadina Savića ne prestaje da intirgira javnost



Mirka Vasiljević rano se ostvarila u ulozi majke i odmah potom svoju karijeru stavila u drugi plan. Lepa glumica je maksimalno posvećena odgajanju četvoro dece koje ima sa suprugom Vujadinom Savićem, ali priznaje da se uprkos dobroj organizaciji nepredviđene okolnosti dešavaju, a tada je najvažnije potražiti rešenje.

Pročitajte Mirka Vasiljević surovo iskrena - Vujadin je tipičan Balkanac

Instagram

 

- I kod mene se dešava da ide, ide, pa stane. Nije uvek sve sjajno i perfektno, dešava mi se da mislim da nema izlaza, kako ću sve stići, kako ću se organizovati. Ali ako sedite skrštenih ruku, ništa neće moći da se sredi. Nema čekanja, mora istog trenutka da se krene - rekla je Mirka u gostovanju na TV "Prva", pa priznala da joj se dešava da pomeša imena ćerkama.

Pročitajte Božić na Kipru - Evo čega se ne odriču Mirka i Vujadin

Goran Srdanov/Story arhiva

 

- Malo mi i godine rođenja budu problem. Trudim se da ih pustim da budu svoji, ali da se zna ko je dete, a ko je roditelj. Najstariji sin ima 11 godina i veoma je samostalan, što se ogleda u organizaciji dana. Ima već drugare, kaže ima svoje kontakte. Pravi već neke gluposti, koje su poznate – ispričala je glumica, te otkrila da je Vujadin zadirkuje kada je "uhvati" da krišom jede slatkiše.

Pročitajte Proslava ljubavi - Slavlje povodom prvog rođendana ćerke Anike

Instagram

 

- Trudim se da jedem ono što mi prija da bih se dobro osećala, ali nekad i volim da 'zaprljam' svoj organizam i onim što ne valja, kada već kao robot živim od svoje 19. godine, funkcioniši da njegova karijera ne trpi, da sam posvećena deci, i nekada mi stvarno treba da počastim svoj organizam. I pošto ne izlazim iz kuhinje, ja sve to radim stojeći i naravno da je šala uvek na moj račun, pa to da se ja krijem, da uzmem kutlaču. Pa ako treba od njih da se krijem... Desilo se možda par puta da su me uhvatili da to radim, pa malo i dodaju sve. Ali neka, meni je sve to simpatično - zaključila je Mirka.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Milica

18.01.2023 11:44

A ko je ova zena?