Nataša Bekvalac

Lude žurke na Ibici su prošlost: Mirno letovanje sa decom je sadašnjost

Autor:

27.06.2022 17:30

Foto:

Foto:

Pevačica Nataša Bekvalac otputovala je na odmor sa ćerkama, odlučivši se za mirniju verziju letovanja



Pevačica Nataša Bekvalac odlučila je da, nakon uspešnog poslovnog perioda sa kojim je započela letnju sezonu koje su obeležile lude žurke u glavnom gradu, odmori u krugu svojih ćerki. Novosadska barbika je zamenila 24-časovni provod na plažama Ibice, koji se sada čini kao daleka prošlost mirnim, ušuškanim grčkim plažama Halkidikija, na kojima dane provodi u prirodi i tišini sa svojim naslednicama Hanom i Katjom.

Pročitaj i - Rani radovi: Retko viđena fotografija pre početka karijere

Glasnu muziku, di-džejeve i reku ljudi, zamenile su šetnje po plaži, opuštanje pored bazen, obilazak i upoznavanje svih prirodnih i kulturnih čari koje ove destinacija pruža. Čineći je idealnim mestom za mirno porodično letovanje sa decom.

Beg od gradske gužve i vreve, ustupilo je mesto zelenilu četinara, još uvek mirnim i ne toliko posećenim plažama, u kojima uživaju zajedno kao tri musketara, okrenute novim avanturama prikupljajući baterije za nove poslovne poduhvate i obaveze koje je čekaju na jesen. Za kada je zakazana američka turneja novosadske pevačice, za koju želi da se spremi i organizuje kako dolikuje.

Instagram screenshot @bekvalceva

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading