Vujadin Savić

Proslava ljubavi: Slavlje povodom prvog rođendana ćerke Anike

Autor:

02.10.2022 16:00

Foto:

Foto:

Proslava 1. rođendana Anike Savić oduševila sve



Poznati fudbaler Crvene zvezde, Vujadin Savić i njegova supruga Mirka Vasiljević, nedavno su proslavili svojoj najmlađoj mezimici Aniki prvi rođendan. Vujadin je na svom Instagram profilu napisao emotivnu poruku povodom proslave 1. rođendana ćerke: "Slavimo ljubav", i "Srećan ti prvi rođendan princezo tatina".  Poznati par se pre tačno godinu dana ostvario četvrti put u ulozi roditelja, kada je na svet došla mala Anika, posle Andreja, Andrijane i Mihajla. Nakon porođaja, Mirka se jako brza vratila u formu, jer kako je ona svojeveremno izjavila, oni su uigran tim i svako zna svoje obaveze. Ali, je ona ta koja najviše vremena provodi sa decom, pomažući im oko svakodnevnih šlolskih obaveza, kao što su domaći zadaci, kontrolni i njihovi prohtevi.

Instagram screenshot @savićvujadin

 

 

Pročitajte Sve ih pokazali - Četvoro dece Mirke i Vujadina na jednoj fotografiji, konačno se vidi na koga svi liče

 

S' obzirom da se Anika rodila na Kipru jer je u tom periodu Mirkin suprug igrao za fudbalski klub Apoel iz Nikozije, svoj prvi rođendan proslavlja u Beogradu sa svojom porodicom i dragim ljudima, jer je njen tata, bivši igrač Crvene zvezde, prihvatio poziciju trenera u domaćem klubu, pa će tako porodici Savić Beograd biti baza. Kako prenosi magazin Hello, poznata glumica nije imala tremu i strahu od porođaja: "Nisam bila u panici i strahu, verovala sam da će sve biti u redu, kao što je i bilo. Vujadin je bio na treningu kada sam pozvala klub da ga obaveste da kreće porođaj. On je brzo odreagovao, došao je kući i odvezao me do porodilišta. Za dvadeset minuta sam se porodila, duže je trajala vožnja do bolnice, nego sam porođaj." Dok je samo deset dana nakon porođaja sa Anikom, lepa glumica bila jedna od najveseljih na proslavi koja je upriličena tim povodom, igrajući kolo.

Instagram

 

 

Poznati par odlično balansira u porodičnim obavezama, a mala Anika je svojim rođenjem osvojila srce svoga oca. Jednom prilikom je poznata glumica za Blic izjavila da je njihova ljubavna priča dobila zrelost. "Nas dvoje smo zajedno još od tinejdžerskih godina, tako da odrastamo zajedno. Mnoge stvari smo menjali, učili, sazrevali. Rano smo dobili decu, sada je već malo drugačije  nego kada su bili bebe. Moraju da snose posledice ukoliko naprave neku glupost. Nema više povlađivanja "mali je, nije znao". Kada smo bili mladi, Vujadin je pomagao koliko je mogao oko dece. Ja sam možda imala malo više iskustva jer imam 10 godina mlađeg brata, te sam donekle i učestvovala u njegovom odrastanju. Sada, kada smo dobili i četvrto dete, Vujadin dosta više pomaže, dosta je uključeniji, sve mu je poznatije i nema više toliki strah od bebe i toga da joj slučajno ne naškodi."

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading