Bora Đorđević

Lutka sa naslovne strane: Ova manekenka je Bori Đorđeviću slomila srce, posvetio joj je svoj najveći hit

Autor:

02.02.2024 19:15

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bivša devojka Bore Đorđevića bila je ova prelepa manekenka



Legendarnog Boru Đorđevića obožava publika širom regiona. Iako već 40 godina važi za jednog od najboljih pevača, o njegovom privatnom životu se malo toga zna. 

Zanimljive informacije tek ponekad isplivaju u javnost, a ovoga puta otkrivamo koja poznata manekenka je bila devojka Bore Đorđevića. 

Antonio Ahel/ATAImages

 

Bivša devojka Bore Đorđevića važila je za fatalnu damu koja je svojom lepotom razoružavala i one najhrabrije. U pitanju je jedna od najtraženijih manekenki sedamdesetih Biljana Nevajda Šević.

Pročitajte Bora Đorđević otkazao koncert, teška bolest ga je prikovala za krevet

Biljana i Bora upoznali su se na snimanju jedne emisije i već tada su počele prve varnice. Kada su se posle deset godina sreli u Splitu, započeli su komunikaciju koja je ubrzo prerasla u romansu. 

Šest meseci duga veza prekinula se zbog toga što manekenka nije imala dovoljno poverenja u muzičara. Ubrzo nakon raskida zaljubila se u drugog čoveka, preselila u Sarajevo i dobila dete.

 

 

Razočaran zbog raskida, Bora je Biljani posvetio čak tri pesme, a numera „Ostani đubre do kraja” i danas se peva na njegovim nastupima. 

- Bilo je veče. Zvoni telefon, javlja se Bora. Moli me da se nađemo ‘Pod lipom’ da mi pročita pesmu koju mi je napisao. Spremim se i odem...

Sednemo za sto i on mi onako u dahu, iz svoje čuvene sveske u koju je pisao stihove, pročita: „Nisam od onih koji cvile, više te nemam i šta tu mogu, bar se nasmeši kada me vidiš, ostani đubre do kraja”.

Pročitajte Bora Čorba prvi put u javnosti posle medijske ilegale - Čim umrem... (foto)

U prvi mah mi je to „đubre” zvučalo pomalo grubo, ali kad sam shvatila da je to zapravo jedna opasna, fenomenalna osoba kojom je on očaran, a ona ga nemilosrdno ostavlja, definitivno mi se dopala pesma. 

 

 

Međutim, to je bilo sve. U tom trenutku nije izazvala nikakav potres u meni. Sećam se da sam čak bila ravnodušna i kada su tu stvar puštali na mojoj svadbi.

Uopšte me nije doticala - otkrila je nekadašnja manekenka za „Telegraf” skoro 40 godina nakon što je objavljena ova numera.

Komentari. (0)

Loading