Novak Đoković

Uspešna, obrazovana i nestvarno lepa: Ova manekenka je kuma Novaka Đokovića (foto)

Autor:

04.10.2023 10:00

Foto: Photo by Graham Denholm Getty Images via Guliver

Foto: Photo by Graham Denholm Getty Images via Guliver

Kuma Novaka Đokovića je ova lepotica



Naš najbolji teniser Novak Đoković godinama intrigira domaću javnost.

Kako provodi slobodno vreme, gde izlazi, s kim se druži svi bi želeli da znaju. Zato ovoga puta otkrivamo koja poznata lepotica je kuma Novaka Đokovića.

Photo by Graham Denholm Getty Images via Guliver

 

Svi koji poznaju Novaka odmah će vam reći da je prijatelj kakav se samo poželeti može.

Prijateljstva iz srednjoškolskih dana veoma su mu dragocena, a jedno od njih je sa fudbalerom Nevenom Markovićem koje je krunisano duplim kumstvom.

Pročitajte Reči pune ljubavi - Novak Đoković oduševio Jelenu, to je pravi muškarac (foto)

Marković je 2014. godine bio kum na Jeleninom i Novakovom venčanju održanom na Svetom Stefanu u Crnoj Gori. Naredne godine Đoković je venčao Nevena i Aleksandru Tanacković, piše Stil. 

Iako su u braku dobili ćerku Inu, Neven i Aleksandra razveli su se posle pet godina. Posle razvoda fudbaler je uplovio u novu vezu sa prelepom manekenkom iz Bosne i Hercegovine Natašom Derikonjom sa kojom se potom i oženio.

Kuma Novaka Đokovića završila je Fakultet tehničkih nauka i inženjer je pejzažne arhitekture. Bavi se modelingom i krasila je brojne naslovnice.

Naše prijateljstvo je bezgranično. Uvek smo bili tu jedan za drugog, u sreći i veselju, ali i u teškim životnim situacijama, kojih je možda bilo i previše za dečake kakvi smo bili.

 

 

- Naše prijateljstvo je bezgranično. Uvek smo bili tu jedan za drugog, u sreći i veselju, ali i u teškim životnim situacijama, kojih je možda bilo i previše za dečake kakvi smo bili.

Prijateljstvo je opstalo zahvaljujući razumevanju, poštovanju i borbi za njega. On je fantastičan. Brižan je, uvek spreman da posluša i pomogne. Bez obzira na sve što je ostvario, uvek se seti drugara.

Ima puno prijatelja širom sveta, a ja ne poznajem čoveka koji bi za njega mogao da kaže ružnu reč ili da gaji neka druga osećanja osim poštovanja i divljenja - rekao je jednom prilikom Novakov kum Neven.

Komentari. (0)

Loading