Poznate dame

Udajom su ove dame dobile sve: Znate li ko je Sonja Višnjić? (foto)

Autor:

12.03.2023 14:00

Foto:

Foto:

Mnoge dame iz javnog života postale su poznate posle udaje za svoje jače polovine, čija prezimena sada sa ponosom nose



Udaja za poznatog sportistu, pevača, glumca ili neku drugu javnu ličnost brojnim damama donela je status u društvu. Njihova devojačka prezimena niko više ne pamti, a mnoge od njih su i posle razvoda odlučile da zadrže prezime bivšeg supruga.

Jelena Đoković

Supruga najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića ponosno nosi njegovo prezime. Pre braka bila je poznata kao Jelena Ristić, ali njeno devojačko prezime davno je palo u zaborav.

Pročitajte Jelena i Novak u šetnji Novim Sadom, odjednom joj pustio ruku i oduševio postupkom (video)

Miloš Nadaždin

 

Jovana Joksimović

Uspešna voditeljka Jovana Joksimović karijeru je izgradila još pre braka sa suprugom Željkom čije je prezime uzela. Malo ko se danas seća da se Jovana nekada prezivala Janković.

Pročitajte Modno usklađeni i na tribinama - Jovana i Željko pružali podršku orlovima, njihov stajling svi komentarišu (foto)

Instagram

 

Marijana Mateus

Marijana Mateus udala se za nemačkog trenera Lotara Mateusa, a njegovo prezime zadržala je i posle razvoda. Iako je pre toga bila u braku sa Miodragom Kostićem, bila je manje poznata javnosti, koja kada se pomene ime Marijana Čolić ni ne sanja da je u pitanju Marijana Mateus.

Pročitajte Bavi se modom, a završila je nešto sasvim drugo - Iznenadićete se šta je Marijana Mateus po struci

Miloš Nadaždin

 

Melina Džinović

Melina je otpočela vezu sa Harisom Džinovićem kada je imala 21. godinu, a on 52. Posle 11 godina veze, ona je udajom za Harisa dobila i novo prezime, dok se njenog devojačkog prezimena Galić niko ne seća.

Pročitajte Njihovu ćerku svi dobro znate, a evo ko je sin Harisa i Meline Džinović

Ata Images

 

Biljana Tipsarević

Nekadašnja sportska novinarka, danas uspešna modna kreatorka, Biljana Tipsarević, pre udaje za tenisera Janka Tipsarevića nosila je prezime Šešević. Budući da je Biljana u svetu mode postala poznata sa suprugovim prezimenom, ime Biljana Šešević apsolutno je nepoznato javnosti.

Pročitajte Rođendan bez supruge - Dok je dizajnerka bila u Opatiji, nekadašnji teniser uživao u Londonu u društvu atraktivne Crnogorke

Instagram

 

Ana Rajković

Supruga fudbalera Predraga Rajkovića, manekenka Ana Rajković, pre udaje nosila je prezime Cakić po kojem je sada gotovo niko ne bi prepoznao.

Pročitajte Ana i Predrag Rajković - Ljubomorni uvek izmisle priču

Instagram

 

Sonja Šašić

Sonja je u javnosti poznata pod prezimenom prvog supruga Željka Šašića. Posle razvoda, udala se za Acu Lukasa i po drugi put promenila prezime, te postala gospođa Vuksanović, a malo njih bi na pomen imena Sonja Višnjić shvatio o kome se radi.

Đorđe Bukvić

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading