Nina Kolundžija

Rodila sina, pa pobedila opaku bolest zbog koje danas izgleda neverovatno, nećete je prepoznati (foto)

Autor:

03.12.2022 18:00

Foto:

Foto:

Nina Kolundžija danas proslavlja 38. rođendan, a pre godinu dana pobedila je opaku bolest zbog koje je promenila život iz korenaVoditeljka Nina Kolundžija iza sebe je ostavila najteže životno razdoblje i bitku sa tumorom pankreasa. Iako ništa nije ukazivalo na bolest budući da nije bilo nikakvih simptoma, majka četvorogodišnjeg Luke, koga ima sa kolegom Aleksandrom Gutovićem, borila se sa najvećim strahom dok je godinu dana čekala operaciju.

Pročitajte: Neizmerna sreća i suze - Nina Kolundžija o porođaju i prvim danima sa sinom

Instagram

 

- Otišla sam na kontrolu nečeg bezazlenog, a saznala sam da je problem nešto drugo. U početku čak nisam ni slutila koliki. Na ultrazvučnom pregledu doktorka mi je zabrinuto rekla da imam nešto što liči na cistu na pankreasu, ali da su potrebne detaljne analize kako bi se ustanovilo o čemu je zaista reč. Nisam se uplašila, pomislila sam ‒ ma to je samo cista, ništa strašno. Međutim, jedna pa druga analiza i pregled, i ispostavilo se da je reč o benignom tumoru. Tada počinju meseci brige i straha – rekla je Nina za „Story“.

Kada je dobila dijagnozu, voditeljka je promenila život iz korena, a ključna stvar bio je režim ishrane. Zahvaljujući zdravoj ishrani nestali su i kilogrami, a Nina je znatno smršala čemu svedoče njene najnovije objave na „Instagramu“. 

Pročitajte: Nina Kolundžija - Jutranja rutina za besprekoran ten u trudnoći

Instagram

 

Nina Kolundžija svojom pojavom sada ostavlja bez daha i dokazuje da 38. nikada nije izgledala bolje.

Instagram

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading