Jelena Đoković

Ni Šanel ni Guči: Ovo je omiljeni parfem Jelene Đoković, kritike ne prestaju

Autor:

08.03.2023 16:53

Foto:

Foto:

Parfem Jelene Đoković nećete naći ni u jednoj luksuznoj parfimeriji, evo i zbog čega



Koji je omiljeni parfem Jelena Đoković pitaju se mnogi? Kao i svaka žena na ovom svetu, supruga Novaka Đokovića voli da oseti miris na svojoj koži, ali iznenadiće vas šta Jelena u stvari koristi. Naime, poznato je da se zalaže za prirodan način negovanja lica, kose i tela. U svojoj bjuti rutini ne koristi proizvode koji nisu povereni i na biljnoj bazi. Veoma često putem svog Instagram profila govori o tome kako se neguje. I ovog puta, podigla se velika prašina nakon što je Jelena objavila bjuti "stori".

Pročitajte Jelena Đoković nikad skuplje obučena, 12.000 evra za ovaj stajling (foto)

Jelena je odlučila da sa pratiocima podeli reakciju jedne devojke, koja je slušajući njene savete i predavanja, želela da sazna još nešto. 

- Zračiš baš pozitivnom energijom, vidi se da si dete u duši, spontano i uvek željno znanja. Pojavilo mi se pitanje, šta je sa industrijom parfema, jer i to svi volimo, još jedna tema za istraživanje - napisala je Jeleni obožavateljka, a odgovor supruge Novaka Đokovića sve je iznenadio.

Miloš Nadaždin

 
 

- Drago mi je da učimo zajedno! Ja odavno koristim esencijalna ulja, a ne parfeme, ali sjajno pitanje - odgovorila je Jelena Đoković i tako pokrenula lavinu komentara. Poruke podrške počelu su da pristižu, dok je, sa druge strane, bilo i onih koji smatraju da Jelena preteruje.

Bilo kako bilo, Jelena Đoković parfem ne koristi.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (3)

Loading
Sladjana

08.03.2023 20:16

Od ove Jelene mi muka,antipaticna osoba!