Jelena Đoković

Jelena Đoković nikad skuplje obučena, 12.000 evra za ovaj stajling (foto)

Autor:

02.03.2023 14:47

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Odevna kombinacija Jelene Đoković naišla je na dosta komentara poslednjih dana, iako je želela da bude neprimećena i sasvim "kežual" obučena, reakcije su više nego burneStil Jelene Đoković sa godinama mnogo se promenio. Osim što je prestala da se šminka, supruga najboljeg tenisera sveta potpuno se okrenula prirodi, a odevne kombinacije Jelene Đoković svedene su i u nežnim tonovima. 

Pročitajte Jelena i Novak u šetnji Novim Sadom, odjednom joj pustio ruku i oduševio postupkom (video)

ATA Images

 

Pre samo nekoliko dana Jelena se pojavila u Teatru Vuk, gde je prisustvovala premijeri kabaretske predstave „Čeznem da vam kažem“, autora Milorada Damjanovića. Čim je stigla, svojom "white white" odebnom kombinacijom, privukla je veliku pažnju medija i prisutnih. 

Ata Images

 

Bele pantalone i polurolku supruga Novaka Đokovića majstorski je uklopila kaputom u istoj boji. Glamur čitavoj kombinaciji daje basnoslovno skup akseosar za naše prilike.

Pročitajte Tašna Ane Ivanović uvek je skupa i trendi, ali nećete verovati šta ona nosi u njoj (video)

ATA Images

 

O njenim minđušama vrednim više od 5.000 evra već se dosta pisalo, a tu cenu opravdavaju 18-karatno zlato od kojeg su načinjene kao i ugrađeni dijamanti. Ovoga puta, tu je i torbica poznate modne marke čija je cena na zvaničnom sajtu skoro 7.000 evra, piše Lepa&srećna.  

ATA Images

 

Uz dvobojne ravne cipele, vrlo diskretnu šminku i jednostavnu punđu na potiljku, Jelena je uspela da njen stajling izgleda otmeno, skupoceno, ali i diskretno u isti mah.

ATA Images

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (3)

Loading
Сеновић

02.03.2023 20:06

Да је од коже бубамаре не би толико коштало да виси на њојзи.

lucija

03.03.2023 23:00

Ja mislim da to nije istina.

lucija

06.03.2023 01:07

Svrstala se medu jako malo brojcanu elitu, sa takvim skupim autfitom.Znaci do malog covijeka i zene joj uopce nije stalo.Uskoro ce prodavati parfeme svoje,odjecu ,obucu, kozmetiku,kao pravi americka prominencija.