Jelena Đoković

Jelena Đoković nikad skuplje obučena, 12.000 evra za ovaj stajling (foto)

Autor:

02.03.2023 14:47

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Odevna kombinacija Jelene Đoković naišla je na dosta komentara poslednjih dana, iako je želela da bude neprimećena i sasvim "kežual" obučena, reakcije su više nego burne



Stil Jelene Đoković sa godinama mnogo se promenio. Osim što je prestala da se šminka, supruga najboljeg tenisera sveta potpuno se okrenula prirodi, a odevne kombinacije Jelene Đoković svedene su i u nežnim tonovima. 

Pročitajte Jelena i Novak u šetnji Novim Sadom, odjednom joj pustio ruku i oduševio postupkom (video)

ATA Images

 

Pre samo nekoliko dana Jelena se pojavila u Teatru Vuk, gde je prisustvovala premijeri kabaretske predstave „Čeznem da vam kažem“, autora Milorada Damjanovića. Čim je stigla, svojom "white white" odebnom kombinacijom, privukla je veliku pažnju medija i prisutnih. 

Ata Images

 

Bele pantalone i polurolku supruga Novaka Đokovića majstorski je uklopila kaputom u istoj boji. Glamur čitavoj kombinaciji daje basnoslovno skup akseosar za naše prilike.

Pročitajte Tašna Ane Ivanović uvek je skupa i trendi, ali nećete verovati šta ona nosi u njoj (video)

ATA Images

 

O njenim minđušama vrednim više od 5.000 evra već se dosta pisalo, a tu cenu opravdavaju 18-karatno zlato od kojeg su načinjene kao i ugrađeni dijamanti. Ovoga puta, tu je i torbica poznate modne marke čija je cena na zvaničnom sajtu skoro 7.000 evra, piše Lepa&srećna.  

ATA Images

 

Uz dvobojne ravne cipele, vrlo diskretnu šminku i jednostavnu punđu na potiljku, Jelena je uspela da njen stajling izgleda otmeno, skupoceno, ali i diskretno u isti mah.

ATA Images

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (3)

Loading
Сеновић

02.03.2023 20:06

Да је од коже бубамаре не би толико коштало да виси на њојзи.

lucija

03.03.2023 23:00

Ja mislim da to nije istina.

lucija

06.03.2023 01:07

Svrstala se medu jako malo brojcanu elitu, sa takvim skupim autfitom.Znaci do malog covijeka i zene joj uopce nije stalo.Uskoro ce prodavati parfeme svoje,odjecu ,obucu, kozmetiku,kao pravi americka prominencija.