Zorana Kičić

Oduševljava prirodnom lepotom: Supruga Gordana Kičića blistala na premijeri filma (foto)

Autor:

08.03.2023 13:45

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Supruga Gordana Kičića uvek je uz glumca, a i ovaj put očarala je prirodnom lepotom



O sinoćnoj premijeri filma "Indigo kristal" još uvek se priča, kao i o glumicama koje su pokorile crveni tepih. Osim lepih lica koje često viđamo na ekranima, pažnju je privukla i dama koja nije iz sveta poznatih. Gordan Kičić došao je u pratnji supruge Zorane, a iako nisu pozirali na crvenom tepihu, par je uslikan u sali iščekujući početak filma.

Pročitajte Neobično izdanje - Sveštenička odora i moderne naočare

Ata Images

 

Supruga Gordana Kičića blistala je u svedenoj kombinaciji, i kao što smo od nje navikli akcenat je bio na prirodnom izgledu. Bez mnogo šminke i sa jednostavnom frizurom Zorana je plenila, a svi su komentarisali da glumac pored sebe ima prirodnu lepoticu.

Pročitajte Ovo o njemu nista znali - Gordan Kičić iznenadio snimkom, ovo je njegova prva ljubav

Ata Images

 

Par je u skladnom braku više od decenije, a vezu su otpočeli još ranije. Kao kruna ljubavi stigle su ćerki Lea i Sofija. Kao što su mediji već pislai, supruga Gordana Kičića radi u jednoj agenciji za komunikacije, a glumac priznaje da bi ponekad voleo da ima neki običan posao s radnim vremenom od devet do pet, kako bi što više vremena proveo sa porodicom.

Pročitajte 14 godina strasti - Gordan Kičić obeležio godišnjicu braka

Boško Karanović

 

– Moj posao je takav, nekad ga nema mesecima, vlada stalna neizvesnost i vrlo je čudno naučiti živeti s njom - rekao je Gordan jednom prilikom i takođe otkrio koja je tajna uspešnog braka.

– Ljubav, poštovanje, razumevanje, to je ključ uspeha dobrog braka – izjavio je glumac pre nekoliko godina.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading