Anđelka i Marko

Skrivena simbolika: Anđelka blista sa novim dečkom, jedan poseban detalj nikome nije promakao (foto)

Autor:

09.02.2023 12:55

Foto: Ata Images/Marija Mladjen

Foto: Ata Images/Marija Mladjen

Anđelka Prpić sinoć je blistala na jednom gradskom događaju, a stajling je upotpunila jednim modnim detaljem koji je svima zapao za oko



Anđelka Prpić ponovo je srećna u ljubavi i svaki slobodan trenutak koristi da provede sa svojim novim dečkom Markom Žugićem sa kojim čeka bebu. Par je dugo krio vezu, ali u poslednje vreme se sve češće pojavljuje na javnim događajima, a emocije među njima se ne mogu sakriti.

Pročitajte Prelepa trudnica - Anđelka u pratnji novog dečka zvezda večeri, zaljubljeni, nasmejani, ljubav jača od svega (foto)

Boško Karanović

 

Stend up Nikole Đurička bio je prilika da sinoć vidimo Anđelku i Marka zajedno, pa su još jednom ukrali šou. Lepa trudnica je blistala, a jedan posebno je svima zapao za oko. Naime, Anđelka je stajling upotpunila brošem u obliku slova "M", što je prvo slovo imena njenog partnera. 

Pročitajte Šmekerski potez - Evo kako je Anđelku osvojio prijatelj bivšeg muža

ATA Images

 

Podsetimo, ljubavna priča između Anđelke i Marka otpočela je kada je on kupio nekretninu blizu glumičine zgrade. Veza nije odmah počela, ali budući da su se odlično poznavali zahvaljujući njenom bivšem mužu, često su se družili. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Muškarac sa Dedinja

09.02.2023 20:24

Podli jadni,beskrupulozni,oboje.Kod moralnih ljudi ova se veza nikad ne bi dogodila. Bili bi prijatelji do kraja života. A ovo,da Anđelka izbaci iz igre porodičnu prijateljicu verenicu ovog,sada njenog muškarca,i da upropasti njen život,pa to je jadno i žalosno.Ova " ljubav" spada u nedozvoljene ljubavi.